Ads by INTERNET PROTV

Au fost redeschise toate drumurile nationale si autostrazile. CNADNR va analiza modul in care s-a desfasurat deszapezirea

Embed:

Romania isi revine cu greu dupa ce iarna aproape a paralizat sud-estul tarii. Unele portiuni din drumuri nationale raman inchise, la fel ca si o buna parte din Autostrada Soarelui.

UPDATE 22:40 CNADNR anunta ca au fost redeschise toate drumurile nationale si autostrazile afectate de fenomenele meteo caracteristice Codului Portocaliu (viscol, vant de 60-70 km/ora insotit de ninsori abundente). Directorul General al C.N.A.D.N.R. S.A. va face o analiza tehnica privind modul in care s-a desfasurat activitatea de deszapezire in aceasta perioada.

"La analiza pe care o vom face se vor avea in vedere modul cum s-a actionat pe reteaua de drumuri afectata in perioada Codului Portocaliu. De asemenea, vom analiza stocurile de materiale, revizia si reparerea utilajelor precum si modul in care au actionat echipele de interventie si modul in care acestea au fost coordonate. Suntem in plina iarna, aceasta a fost doar un episod si din seara aceasta, dupa deschiderea tuturor drumurilor afectate trebuie sa fim pregatiti in continuare sa asiguram conditiile optime de siguranta si confort a participantilor la trafic", a declarat Directorul General al C.N.D.N.R. S.A.Catalin Homor.

UPDATE 21:00 Circulatia rutiera pe DN 22A, km 12+000 - km 18+000, intre localitatile Nalbant - N. Balcescu, a fost deschisa, marti seara, pentru toate categoriile de vehicule, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Incepand cu ora 18.30 a fost deschisa circulatia rutiera pe Autostrada A2, tronsonul Drajna - Fetesti, calea 2, respectiv sensul Fetesti - Drajna, pentru toate categoriile de vehicule.
Mentionam ca circulatia pe acest tronson de autostrada se desfasoara controlat, pe sensul Fetesti - Drajna, in coloana, in spatele utilajelor de deszapezire cu sprijinul echipajelor de la politia rutiera.

CNADNR sfatuieste participantii la trafic sa se informeze inainte de plecarea la drum asupra starii retelei de drumuri nationale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarna, la numerele de telefon 021/9360, tel verde 0800.80.9360.

UPDATE 18:00 In judetul Constanta, a fost redeschis DN3 Ostrov – Baneasa, iar in judetul Tulcea DN22F Horia - Izvoarele - Nalbant.

 

 

Trei sectoare de drumuri nationale mai sunt inchise in prezent, respectiv DN 22A, intre localitatile Cataloi si Nicolae Balcescu, DN 22F, intre Horia si Nalbant, DN 3, intre Ostrov si Baneasa, precum si autostrada A2, intre Fetesti si Drajna, calea II, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania

Pe autostrada A2 a fost reluat traficul rutier pe tronsonul Drajna – Fetesti, pe sensul de mers catre Constanta (calea I). Autovehiculele se deplaseaza in coloana, insotite de echipaje de politie rutiera.

Tronsonul Fetesti - Drajna inca este inchis pe sensul de mers catre Bucuresti.

In judetul Tulcea, au fost redeschise tronsoanele DN22 Isaccea – Somova si DN22A Topolog - limita cu judetul Constanta, deocamdata cu restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Pe DN24D, in judetul Galati, pe segmentul limita cu judetul Vaslui - intersectie cu DN26, se circula cu restrictie de 7,5 tone.

Inca sunt inchise urmatoarele tronsoane de drumuri nationale:

DN3 Ostrov – Baneasa (judetul Constanta);
DN22A Nicolae Balcescu - Cataloi (judetul Tulcea).
DN22F Horia - Izvoarele - Nalbant (judetul Tulcea).

Din cauza caderilor de pietre de pe versanti, ramane inchis DN57 Cozla – Svinita, in judetul Caras-Severin.

Potrivit Serviciului de Politie Transporturi Maritime, au fost reluate manevrele in porturile de la Marea Neagra.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: ninsoare, zapada, starea drumurilor, trafic, circulatie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed