Șoferul unui microbuz școlar ar fi agresat sexual o elevă de 13 ani. Cum s-a apărat acesta

×
Codul embed a fost copiat

Este anchetă de amploare la Buzău unde șoferul unui microbuz școlar este cercetat de polițiști pentru că ar fi agresat sexual o elevă de 13 ani. Plângerea a fost depusă de părinții fetei.

Potrivit unor surse din anchetă, la audieri, bărbatul a recunoscut că a atins-o pe copilă, dar susține că avea impresia, în acel moment, că eleva nu se simțea bine și că ar fi avut nevoie de ajutor.

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul orelor de curs în localitatea Poșta Câlnău. Ca de obicei, șoferul de microbuz trebuia să ia elevii de la școală și să îi ducă pe fiecare acasă.

Eleva de 13 ani locuiește la marginea localității și de fiecare dată rămânea ultima în mașină. Obișnuia să se așeze pe scaunul din spatele șoferului. Copila i-a povestit unei prietene ca înainte să se dea jos, la destinație, șoferul ar fi atins-o în zonele intime. Imediat, părinții elevei au cerut ajutorul polițiștilor.

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 38 de ani din Poșta Câlnău cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 13 ani ar fi agresată sexual de către un bărbat în vârstă de 62 de ani”, a declarat IPJ Buzău.

Potrivit polițiștilor, la audieri șoferul a spus că ar fi atins-o pe picior pentru că i s-a părut că fata nu se simte bine. Polițiștii au informat primăria despre cele întâmplate, întrucât șoferul este angajat al instituției.

Până la finalizarea anchetei, bărbatul a intrat în concediu de odihnă, iar cursele sale au fost preluate de alt conducător auto.

Viceprimar Poșta Câlnău: Am fost înștiințați de colegii de la poliție și imediat ce am primit adresa a fost înlocuit cu un alt șofer, iar așteptăm să decurgă ancheta și să vedem rezultatele.

Reporter: De cât timp este șofer?

Viceprimar: Din 2012, pot să spun de când îl cunosc și nu am avut nicio problemă, nu a fost nici cel mai mic incident.

Este un incident regretabil, noi nu putem decât să așteptăm finalizarea anchetei, noi am întocmit un plan de măsuri să vedem ce putem să facem, cum să învățăm copiii să reacționeze în anumite situații”, a declarat directorul adjunct al școlii Poșta Câlnău.

Bărbatul are dosar penal pentru agresiune sexuală. Suspectul nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Gest incredibil făcut de o elevă din Daghestan la ceremonia de final de an.
Gest incredibil făcut de o elevă din Daghestan la ceremonia de final de an. "Putin este diavolul!". VIDEO

O elevă de la un liceu din republica rusă Daghestan, care a absolvit clasa a XI-a, a făcut un gest neașteptat la serbarea de sfârșit de an. Când a mers să-și ia premiul, tânăra a strigat la microfon "Putin este diavolul!".

Galați: Un profesor va fi judecat pentru agresiune sexuală față de o elevă de 14 ani.
Galați: Un profesor va fi judecat pentru agresiune sexuală față de o elevă de 14 ani. "Am strâns-o în brațe, cu acordul ei"

Un profesor de matematică din Galați va fi judecat pentru agresiune sexuală față de o elevă de 14 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.