Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Scenariu demn de Caragiale, in Dambovita. O condica pierduta, motiv de cearta la primarie: Domnu' vice, sa spun drept, o fura

Embed:

In apropierea campaniei electorale pentru pentru alegerea viitorilor primari, lupta intre candidati capata accente comice.

La Hulubesti, in judetul Dambovita, primarul il acuza pe viceprimar, rivalul sau politic, ca ar lipsi cu orele de la munca si, mai mult, ar fi furat condica de intrari-iesiri din institutie, ca sa-si acopere chiulul.

Martori ai acuzarii sunt agentii de paza de la usa primariei, iar proba forte, inregistrarea realizata de camera de supraveghere.

Primarul: "Domnul vice, sa spunem direct, fura aceasta condica, pentru ca cu o ora inainte am avut o discutie cu dansul si i-am spus ca in luna ianuarie va fi pontat in functie de condica de intrari-iesiri."

Primarul spune ca are o dovada clara ca viceprimarul ar fi furat registrul din institutie: imaginile surprinse de camerele de supraveghere din cladire.

Adrian Chirita, primarul comunei Hulubesti: "Ce motiv avea? Domnul a lipsit foarte mult. Vine la 10, 11 si se face nevazut in jurul orei 12."

In replica, viceprimarul sustine ca este victima unei inscenari care sa-l compromita in pragul campaniei electorale.

Ion Cusureanu, viceprimarul comunei Hulubesti: "Asta e o minciuna! Nu e la mine asa ceva! Cel care trebuia sa pazeasca, daca e platit, trebuia sa isi pazeasca condica, domne, sau ce are, registrele... unde umbla?!"

Agentul de paza din ziua disparitiei registrului a devenit, de voie - de nevoie, martor al acuzarii.

Mihai Marin, agent de paza:
"Domnu' vice, cine altcineva sa-l ia! Sigur! N-a mai intrat si n-a mai iesit nimeni, ca a zis ca nu ii convine registrul."

Prevenit de colegul sau, un alt agent de paza isi ia masuri de precautie ca sa iasa bine la inventar: tine documente la el, permanent.

Florin Costache, agent de paza: "Stau cu geanta pe umar ca s-a furat registrul de evidenta. Stam asa sa nu ne mai fure."

Satenii comenteaza in fel si chip scandalul din primarie.

Localnic: "Stiam ca e o vrajba intre dansii, dar nu e asa de grava cum se aude."

Localnic: "Eu nu l-am pomenit ca fura, dar nu crez ca fura."

Politistii au deschis un dosar penal pentru furt.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 27 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: primar, viceprimar, scandal, Hulubesti,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed