Ads by INTERNET PROTV

Romanii si libanezii, la aceeasi masa. Spectatori la un concurs de miss

60483340
Embed:

Ca sa uite de problemele politice de acasa, ambasadorii tarilor arabe in Romania au fost invitatii printului Andrei Ratiu la o seara de prietenie romano-araba.

Frumusetea romancelor i-a facut pe ambasadorii invitati la eveniment sa se relaxeze si sa uite pentru cateva ore de problemele din tarile lor.

Tinerele au defilat prin fata oaspetilor de seama, cu zambetul pe buze, dar si cu mari emotii. Mai ales ca stiau ca in public se afla persoane importante ca ambasadorul Libanului, cel al Iordaniei, al Marocului ori al Palestinei.

Dupa ce au urmarit concursul de miss si au admirat-o pe castigatoare, diplomatii s-au infruptat din bucate traditionale libaneze.

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 4 Aprilie 2011
  • 5 Comenteaza
Citeste mai multe despre: diplomatie, miss,

Comentarii(5)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
 
61557956
© 2014 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed