Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

PROGNOZA METEO pentru lunile februarie, martie si aprilie 2014. Ce temperaturi vor fi in fiecare zona a tarii

Embed:

PROGNOZA METEO - Meteorologii romani au facut o estimare a temperaturilor si a volumului de precipiatii din tara noastra pentru lunile februarie, martie si aprilie 2014.

Detalii despre cum va fi vremea in urmatoarele zile, pentru fiecare oras din Romania, aflati pe vremea.stirileprotv.ro.

PROGNOZA METEO FEBRUARIE 2014 - Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice in regiunile centrale si nordice si peste aceste medii in restul teritoriului. Prognoza meteo mai arata ca volulmul de precipitatii va fi apropiat de mediile climatologice, posibil local excedentare in vestul, nord-vestul si centrul tarii.

PROGNOZA METEO MARTIE 2014 - Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile multianuale, exceptand regiunile sud-estice si local sudice, unde se vor situa peste normalul perioadei. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand sud-estul, unde se vor incadra in normele climatologice, se mai arata in prognoza meteo estimata de AMN.

PROGNOZA METEO APRILIE 2014 - Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in sud-estul, vestul si local in sudul tarii si se vor situa sub normalul perioadei in restul regiunilor, arata prognoza meteo. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendinta de excedent in centrul si nordul tarii.

TEMPERATURILE MEDII PENTRU FIECARE ZONA A TARII:

meteo

Potrivit ANM, estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata de la Reading, Anglia, si au un grad de realizare de aproximativ 60%.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 2 Februarie 2014
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed