Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Procurorul general al Romaniei, chemat la Ministerul Justitiei. Motivul pentru care ar putea fi revocat din functie

Tiberiu Nitu

Procurorul general Tiberiu Nitu a parasit miercuri, in jurul orei 17,00, sediul Ministerului Justitiei, unde a fost convocat de ministrul Raluca Pruna in legatura cu implicarea sa in scandalul legat de folosirea coloanei oficiale.

La plecarea din sediul MJ, Tiberiu Nitu a refuzat sa faca orice fel de declaratii cu privire la rezultatul discutiilor avute cu ministrul Justitiei.

Raluca Pruna a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa la Palatul Victoria, ca va discuta cu Tiberiu Nitu in legatura cu implicarea sa in ancheta privind folosirea ilegala a coloanelor oficiale.

Citeste si: Tiberiu Nitu a beneficiat de coloana oficiala de cel putin 756 de ori

"Nu am vorbit cu procurorul general. (...) O sa vorbesc astazi (miercuri - n.r.) cu procurorul general si, daca este cazul, o sa fac declaratii dupa ce o sa discut cu domnia sa. (...) Nu am facut o analiza preliminara pe care sa o prezint presei la acest moment, sigur ca lucrez la acest lucru. (...) Am fost la Consiliul JAI, (...) lucrurile au survenit in weekend, exista un comunicat al DNA si cred ca si in privinta domnului Nitu si in privinta oricarui functionar, demnitar al statului roman rigoarea ne cere sa discut cu acea persoana", a afirmat ministrul Justitiei.

Ea a mai spus ca nu exclude in cazul procurorului general absolut nicio varianta prevazuta de lege. "Nu exclud absolut niciun fel de varianta, pentru ca legea prevede asta. Exista posibilitatea mentinerii, exista posibilitatea revocarii. Deci iau in calcul absolut orice fel de instrument pe care il am la dispozitie prevazut de legea romana in vigoare. Trebuie sa discut ca sa ascult toate opiniile", a explicat ministrul.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 27 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Tiberiu Nitu, procuror, Raluca Pruna,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed