Pensionar pacalit cu dezinsectia. Batranul le-a dat 360 de lei in loc de 36 de lei

Ultimul update: Duminica 13 Martie 2016 07:20
Data publicarii: Joi 10 Martie 2016 17:30
Categorie: Actualitate

Atentie mare pe cine primiti in casa! Un pensionar din Vaslui, de pilda, a fost pacalit de doi indivizi care au spus ca sunt de la deratizare. Cum omul chiar avea gandaci, i-a lasat sa intre si sa stropeasca in casa cu insecticid.

Desi initial i-au spus ca interventia o sa il coste 36 de lei, la final i-au cerut 360. Abia atunci batranul si-a dat seama ca a fost pacalit de niste escroci.

Pensionarul a fost atras de propunerea barbatilor de a-i stropi toata casa impotriva gandacilor, mai ales ca oamenii i-au spus ca totul il va costa 36 de lei. Nici cand a vazut ca solutia nu are miros nu a suspectat ceva, pentru ca falsii angajati i-au spus ca este un produs modern. Omul a inteles ca este inselat abia cand, la finalul lucrarilor, i s-au cerut 360 de lei in locul sumei initiale.

Stefan Luca, pagubit: "A venit la usa, a sunat, a zis ca e de la deratizare si daca tot am vazut un gandac seara trecuta, zic: e bun dau peste tot. Eu am inteles 36 de lei, dar cand a facut chitanta, 360. A stropit peste tot, toate camerele, a taiat chitanta, a trecut un numar de telefon"

Politistii primisera deja mai multe plangeri despre aceeasi falsi angajati de la deratizare. Imediat ce au plecat de la batran, politistii i-au batut si ei la usa.

Stefan luca, pagubit: "Dupa aia de la politie am aflat ca firma aia nu mai exista. Pacaleala, ce poate sa fie, o pacaleala. La politie a spus ca Solutia aia e amestecata apa cu ceva.
Reporter: Ati scapat de gandaci?
Stefan luca, pagubit: De unde?!"

Milica Luca, sotia barbatului: "Nu primesti pe nimeni nici fara legitimatie. Si cu legitimatie ti-a frica sa primesti in casa un necunoscut, nu stii ce ii poate capul. Ma gandeam daca faceam eu, ce scandal luam, ca nu sunt atenta. Nu pentru prima data, cred, ei sunt obisnuiti sa pacaleasca oameni."

Falsii angajati de la deratizare sunt doi barbati de 30 si 40 de ani, unul din judetul Neamt si celalalt din Iasi. Aveau documente false, iar firma respectiva era inchisa de 2 ani, ei neavand nicio legatura cu aceasta. Indivizii au fost retinuti de politisti, insa sunt cercetati in libertate pentru inselaciune.

A murit in propria casa asteptand sa ajunga ambulanta la el. Gestul emotionant facut de barbat inainte sa moara

A murit in propria casa asteptand sa ajunga ambulanta la el. Gestul emotionant facut de barbat inainte sa moara

soferiță A1

A pretins că se simte rău, pe A1. Ce a făcut femeia când un șofer a oprit să o ajute

Şeful Tarom: ”Nu voi demisiona, pentru că nu am de ce”

15 refugiați din Irak şi Afganistan prinşi în Arad. Cum încercau să treacă frontiera

crima

Inginer din Galaţi, reţinut după ce şi-a ucis partenera cu 14 ani mai tânăra

Anchetă în cazul avionului prăbuşit în judeţul Iaşi, la un show aviatic. Principala ipoteză

Operațiune de salvare la cota 2.300, în Făgăraș. Ce a pățit o turistă