Ads by INTERNET PROTV

Ninsori viscolite la munte si ploi in restul tarii. De luni temperaturile ajung si la 22 de grade Celsius

Embed:

Ziua de duminica aduce ninsori viscolite in zonele de munte; precipitatii in regiunile intracarpatice si vant activ in majoritatea zonelor. Maximele termice ajung in intervalul 2...13 grade.

In Dobrogea si Baragan cerul va fi cam innorat si nu este exclus sa cada cativa stropi de ploaie. Vantul isi va face simtita prezenta, iar temperaturile vor ajunge la 9...10 grade Celsius.

Cam celeasi conditii meteo se anunta si mai sus in Moldova sudica si in nordul Munteniei: multi nori; sanse de ploaie slaba si vant un pic mai alert. Temperaturile castiga un grad- doua fata de ziua trecuta si vom avea maxime de 8...9 grade.

In jumatatea nordica a Moldovei asteptam atmosfera cam mohorata, dar ploile apar cu totul izolat. In zona montana va ninge; vantul va sufla cu putere si va fi viscol.

Dupa pranz termometrele vor indica valori de 6...7 grade.In nordul Transilvaniei si in Maramures gasim vreme inchisa si precipitatii, ce pot fi moderate cantitativ. Vantul se inteteste, iar maximele nu depasesc 3...4 grade Celsius.

Vreme urata se anunta si in tinuturile vestice. Va ploua in mai multe reprize, iar in Crisana la inceputul zilei va fi lapovita sau chiar va ninge. La capitolul temperaturi nu prea sunt schimbari fata de ieri: maximele ajung la 6...7 grade.

In centrul Romaniei innorarile persista; vor fi ploi sau va cadea lapovita, iar in zona de munte va ninge. Si tot la munte vantul va sufla tare si va viscoli ninsoarea sau va spulbera zapada depusa. Vom avea maxime de la 4 la 7 grade.

Sud-vestul tarii va avea vreme schimbatoare, cu innorari; cateva ploi, dar si scurte momente insorite. Aici va fi mai cald decat in celelalte regiuni: maximele vor urca pana la 12...13 grade. In tinuturile sudice conditiile de ploaie sunt foarte reduse; vantul se inteteste trecator, iar temperaturile, comparabile cu cele de ieri, ajung la 10...11 grade.

Vreme cam mohorata in zona Capitalei, dar sunt sanse sa zarim si soarele. Vantul va fi ceva mai activ, iar maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade. Noaptea va fi putin mai calda decat ultima, cu o minima de 3, poate 4 grade.

La munte se anunta innorari consistente si ninsori, mai serioase in Muntii Apuseni si in nordul Orientalilor. Vantul va viscoli ninsoarea, cu peste 75 Km/h, iar in zona crestelor va sufla cu peste 80...90 km/h. Termic, nu sunt schimbari importante fata de ieri.

Luni se insenineaza si se incalzeste simtitor: maximele ajung la 22 de grade, dar vantul ramanem destul de intens.

Marti tot vreme nefiresc de calda. Ploile se extind dinspre vest si vor cuprinde majoritatea zonelor. Pot fi si averse, insotite de descarcari electrice.

Ziua de miercuri ne-aduce innorari, ploi locale si temperaturi peste mediile perioadei.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: meteo, vremea, ninsori, ploi,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed