Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

In ce stare se afla eleva din Braila care a cazut de la etajul 3. Marturisirea cutremuratoare pe care le-a facut-o medicilor

Embed:

Vesti bune de la spitalul Bagdasar Arseni! Eleva de 15 ani din Braila care a cazut de la etajul 3 al colegiului la care invata este in stare stabila.

A fost supusa mai multor analize, iar medicii fac tot posibilul pentru ca fata sa nu ramana cu sechele dupa dramaticul incident.

Eleva a ajuns instare grava la spitalul din Bucuresti dupa ce a fost transportata cu un elicopter SMURD. Are rani foarte grave, insa medicii de la Bagdasar i-au facut mai multe analizeze neurologice, dar si un RMN si spun ca acum este in stare stabila. Ramane insa internata la sectia de neurologie.

Tanara de 15 ani a chiulit luni de la ora de fizica si s-a urcat pe pervazul geamului, de unde a cazut.

La Braila continua cele doua anchete. Una este a politiei, care priveste partea penala si care va trebui sa stabileasca daca fata a cazut fara sa vrea sau daca gestul ei a fost intentionat.

Se pare ca in timp ce era in ambulanta care a luat-o de la scoala le-ar fi povestit celor din echipaj ca a vrut sa-si puna capat zilelor.
O alta ancheta este a inspectoratului scolar impreuna cu liceul, si este una de ordin administrativ.


 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 8 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Braila, eleva, etaj, ambulanta, spital, rani, liceu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed