Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Familia unui avocat din Iasi, evacuata din apartament dupa ce nu si-a mai platit intretinerea ani de zile. Datoriile stranse

Embed:

Dupa ce nu si-a mai platit intretinerea la bloc, timp de ani de zile, familia unui avocat din Iasi a fost miercuri evacuata, prin decizia instantei.

Acumulase datorii de 60.000 de lei la asociatia de proprietari. Odata cu el a fost scos din apartament si socrul avocatului, un batran de 88 de ani, bolnav, si un nepotel de numai 3 luni.

Familia avocatului a avut termen de 3 luni de zile sa paraseasca apartamentul cu doua camere, care fusese scos la licitatie.

Casa familiei a fost executata din cauza unei datorii de 60.000 de lei, iar familia a incercat plata unei parti din aceasta suma prea tarziu. In ultimile 3 luni, familia a discutat cu noul proprietar, care a cumparat la licitatie apartamentul si i-a cerut un ragaz pana pe 1 martie. Cum familia avocatului nu a parasit nici pana acum locuinta, astazi executorul judecatoresc si jandarmii au impus evacuarea. Familia data afara sustine insa ca este victima unui abuz, atat din partea executorului, cat si a asociatiei de proprietari. In cele din urma, avocatul s-au mutat in alta casa pe care o detine la marginea Iasiului.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 2 Martie 2016
Citeste mai multe despre: evacuare, apartament, iasi,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed