(P)Prima lucrare artistica din lume creata folosind tehnologia unui aparat de barbierit

×
Codul embed a fost copiat

Artistul roman Dominic Virtosu si sculptorul Radu Panait au fost provocati de catre Gillette Romania sa creeze prima lucrare artistica din lume folosind specificatiile tehnologice ale unui produs de styling

Este vorba despre aparatul de barbierit Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall™.

Intr-un video time-lapse, artistul Dominic Virtosu raspunde la intrebarea ‘’Ce ar putea sa faca diferit un aparat de barbierit?’’ intr-un act artistic antrenant, ce evidentiaza elemente neconventionale de pictura. Rezultatul la aceasta simpla intrebare reprezinta prima lucrare artistica din lume creata prin elemente neconventionale de design si styling.

Prin miscarile pivotante ale aparatului de barbierit, artistul picteaza un bust de 1.60mx1.10mx0.80m. Initiativa pune in lumina creativitatea si talentul artistului Dominic Virtosu prin miscarile fluide ale revolutionarului Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall™.

“De mai bine de un secol, din momentul in care King C. Gillette a lansat primul aparat de barbierit in anul 1901, Gillette continua sa revolutioneze experienta barbieritului, angrenand intr-un proces complex de proiectare atat tehnologia de ultima generatie Gillette, cat si elemente de design concepute sa ofere precizie si confort”, declara Radu Dobrescu, Local Delivery Associate Brand Manager Gillette South Eastern Europe. ’’Prin tehnologia FlexBall™, Gillette reuseste inca o data sa reinventeze barbieritul pentru a asigura o experienta de neegalat.”

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Dominic Virtosu: ‘’Colturi si rotunjimi se imbina si se completeaza; suprafata se aglomereaza si se aeriseste apoi ajutand privirea sa urmareasca punctele si semnele. Fiecare semn pe care il fac apartine fie unui univers tehnic fie vegetal. In oricare caz, elementele desenului compun o panza deasa de forme si linii, precum un univers dintr-o alta dimensiune. ‘’

Aparatul de barbierit Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall™ revolutioneaza experienta barbieritului. Noul aparat a fost proiectat plecand de la modul in care barbatii incearca, in fata oglinzii, sa intinda suprafata pielii pentru a asigura un contact perfect al lamelor. Avand in vedere acest lucru, Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall™ este creat astfel incat sa vina in intampinarea acestor probleme, adaptandu-se in timp real liniilor fetei.

Tehnologia unica FlexBall™ permite lamei o oscilatie 3D in timpul barbieritului, oferind o aderenta mult imbunatatita pentru zonele delicate ale fetei si o experienta extrem de confortabila. Aceasta tehnologie este preferata de barbati, in medie, intr-un raport de 2 la 1 fata de gamele de produse non-FlexBall Fusion ProGlide.

Tehnologia pivotanta FlexBall™ este insotita de o serie de imbunatatiri cheie:
- Lamele cu taiere joasa, aproape de piele, au fost reproiectate, fata de gama aparatelor standard Fusion si au acum margini mai subtiri si mai fine, cu un invelis cu o tehnologie avansata. Acesta beneficiaza de rezistenta de frecare scazuta pentru a taierea fara efort a firelor de par si pentru a inlatura senzatia de tragere si smulgere;
- Stabilizatorul pentru lame mentine o spatiere optima, permitand in acelasi timp acestora sa se adapteze conturului fetei;
- Sistemul simplificat cu canale Comfort Guard indeparteaza excesul de spuma pentru a favoriza un contact optim cu lama, intinzand pielea pentru un barbierit precis si confortabil;
- Banda lubrifiata imbunatatita este impregnata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifianti care permit lamelor sa alunece fin pe piele;
- O lama laterala imbunatatita si un sistem tip pieptene care ajuta la o mai buna aliniere a firelor de par si la o clatire usoara printre fante.

Tehnologia FlexBall™ adauga o a treia dimensiune, cea a miscarii pivotante, esentiala pentru un barbierit curat, perfect adaptat conturului fetei. O medie de 25,000 de fire de par acopera fata oricarui barbat, iar tehnologia FlexBall™ trece cu brio acest test.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.