Horoscop zilnic 27 aprilie 2014. Sanse de dragoste la prima vedere pentru sagetatori si intalniri surpriza pentru varsatori

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014, prezentat de Neti Sandu. Sagetatorii vor face cunostinta cu cineva de care s-ar putea indragosti pe loc, iar varsatorii au parte de o reintalnire cu cineva de care le era foarte dor.

TAUR
Prezenta cuiva o sa va impulsioneze sa va implicati intr-o activitate sporita, artistica, ar fi o nunta, un botez si o sa dati o mana de ajutor cuiva. Va cauta cineva care vrea sa fiti impreuna, sa va construiti o casa ori doar sa va mutati impreuna, daca exista deja casa.

GEMENI
O sa luati parte la diverse manifestari de prin targ, poate chiar aveti un cuvant de spus pe-acolo, pe la aparitiile in public si o sa va prinda bine, sa va destindeti. E posibil sa apara cineva dintr-o fosta relatie amoroasa si sa realizati ca sentimentele nu s-au estompat, ba dimpotriva.

RAC
Un mesaj - surpriza - va invita cineva la o plimbare, la un spectacol, care poate fi si in aer liber si o sa va clatiti ochii pe acolo, sa mai uitati de greutatile de zi cu zi. Se poate sa fie nevoie de voi in cadrul unei actiuni sociale si sa va puneti la vedere toate calitatile sa iasa ceva extra.

LEU
Ati putea da o fuga pana la munte sau la mare, sa petreceti buna parte din zi alaturi de prieteni, sa va-ncarcati plamanii cu aer proapspat, sa va revigorati. O sa fiti invitati de onoare la un eveniment monden si o sa interactionati cu diverse persoane cu care ati putea dezvolta o relatie.

Citește și
Neti Sandu si Elena Lasconi
Marte si Saturn retrogradeaza. Astrele ne dau extemporal in aceasta primavara. Afla totul de la Neti si Elena
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

FECIOARA
O sa luati legatura cu rudele de prin alta parti ale tarii si daca aveti si cateva ore la dispozitie poate dati o fuga pana la ele, sa stati la taclale in jurul unui gratar. Poate faceti o rezervare intr-o statiune de agrement pentru zilele de 1 mai si va duceti cu familia, cu prietenii la relas.

BALANTA
Or sa va ia prin surprindere vestile de la cei care va iubesc si o sa va dati intalnire in societate undeva, sa schimbati impresii, sa relationati cu tot felul de oameni. O sa va puteti incerca norocul in dragoste, sa vedeti daca persoana de care sunteti indragostiti va raspunde cu aceeasi moneda.

SCORPION
Ca sa va tihneasca masa de pranz poate-i chemati pe parinti, socri pe la voi sa va faceti planuri de vacanta sau va-ntalniti la un desert in oras. Un reviriment in sfera afectiva, o sa va treziti cu mesaje, invitatii, de la cei care va iubesc si asteapta sa le-o spuneti pe sleau.

SAGETATOR
O sa va faceti pentru activitati deconectante care sa va trezeasca toate acele resurse creative, planuri mai vechi pe care sa le puneti in aplicare in viitorul apropiat. O dragoste la prima vedere, o sansa de a face cunostinta cu cineva cu care sa va vibrati la unison.

CAPRICORN
O sa fie foarte convingator un prieten care va invita la un tur de orizont pe la mondenitati sau dati o raita prin imprejurimi, va duceti la un picnic, la padure. Si la voi dragostea pluteste in aer, ba chiar, multi dintre voi sunteti pe punctul de a va casatori , de a face un copil.

VARSATOR
Intalnire surpriza, poate in drumurile voastre apare cineva de care va era dor nebun, ati fi dat orice s-o revedeti pe aceasta persoana de care vi s-a lipit sufletul. E posibil sa se invite niste cunostinte pe la voi si, daca n-aveti alt program, sa fiti niste gazde bune.

PESTI
O sa profitati din plin de timpul liber comun cu al celorlalti prieteni si sa acceptati invitatiile pe la mondenitati, sa consolidati relatiile vechi si noi. O stare de bine, si-o sa puteti face acele lucruri care sa va mearga la inima si care sa-i aiba in vedere pe cei dragi.


BERBEC
Un ajutor nesperat din partea cuiva o sa va scoata dintr-un impas, chit ca asta inseamna ca n-aveati cu ce sa plecati la un drum, ca va lasase bateria masinii. Apare cineva care o sa va scoata dintr-o pasa proasta ca n-aveti cu cine sa iesiti la plimbare, la film.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena: Cum se aranjeaza astrele de 1 Mai
Horoscop cu Neti si Elena: Cum se aranjeaza astrele de 1 Mai

De 1 Mai, accentul se pune pe finante. Astrele ne atrag atentia ca este foarte posibil sa cheltuim mai mult, cu si fara voia noastra. Lectia pe care ne obliga Saturn sa o invatam este chibzuinta si respectul.

Marte si Saturn retrogradeaza. Astrele ne dau extemporal in aceasta primavara. Afla totul de la Neti si Elena
Marte si Saturn retrogradeaza. Astrele ne dau extemporal in aceasta primavara. Afla totul de la Neti si Elena

Marte si Saturn retrogradeaza. Astrologic, asta inseamna ca aceste doua planete ne forteaza oarecum sa ducem la bun sfarsit ce am inceput anul trecut.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.