Horoscop 20 decembrie 2017. Zodia care astăzi va lua o primă

×
Codul embed a fost copiat

Ne-au rămas multe lucruri de făcut şi la serviciu şi acasă, poate trebuie să facem şi cumpărături, să trecem şi pe la cei care nu se descurcă singuri şi o să ajungem cu greu şi târziu acasă.

Vibraţia zilei este 2 şi se va găsi cineva care să ne întindă o mână de ajutor.

Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

SĂGETĂTOR: Vă cheamă nişte prieteni la pomana porcului şi, dacă vă place obiceiul, o să vă suiţi în maşină s-ajungeţi în localitatea cu pricina. O să puteţi lua nu numai banii de salariu, ci şi o datorie mai veche, ceva care să v-ajute să cumpăraţi cadouri pentru toţi cei dragi şi să faceţi aprovizionarea.

CAPRICORN: Poate reuşiţi să vă menajaţi un pic sănătatea, să ţineţi şi o dietă ca să puteţi mânca şi ce vă place de sărbători. O invitaţie la un eveniment monden şi o să vă prindă bine să relaţionaţi cu diverşi, ca să vă extindeţi sfera de influenţă, să cuceriţi noi teritorii, să ajungeţi în top.

Citește și
Horoscop
Horoscop 18 decembrie 2017: Zodia care va fi recompensată pentru munca sa
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

VĂRSĂTOR: Cineva din străinătate va trimite asigurări că va fi alături de voi atunci când o să aveţi nevoie, dar vă puteţi duce şi voi acolo. Se pare c-o să fie nevoie de mâna voastră de lucru să organizaţi un eveniment, poate are legătură şi cu ignatul, dar poate fi şi din segmentul profesional.

PEŞTI: O s-aveţi parte de un ajutor substanţial apărut la momentul oportun - cineva o să vă facă rost de produse alimentare, şi alte lucruri de care-aveti nevoie. Întâlnire cu un posibil partener de afaceri care va incita cu un proiect care vă poate aduce succes în cariera şi promisiuni de bani, din ianuarie încolo.

BERBEC: O să găsiţi o bună susţinere la partenerul de cuplu şi o să vă faceţi planuri cu bătaie lungă să rezolvaţi treburi care ţin de casă şi de familie. Noutăţi care să vă scape de nişte griji, pot fi acte semnate, bani, confirmări, c-o să primiţi un supliment salarial, un post mai bun, un transfer în alt departament.

TAUR: Se poate să luaţi o primă, un bonus, un coş cu diverse pentru Crăciun, o să primiţi ceva în dar şi care să vă placă. Aţi putea face un drum să vă luaţi tot ce trebuie pentru perioada care urmează, sau vă pregătiţi de o plecare în vacanţă la schi, la distracţie, în străinătate pe undeva.

GEMENI: Foarte posibil rendez vous şi veţi stabili unde o să vă petreceţi sărbătorile şi cât o să staţi la munte, în altă ţară, la o adică. O să rulaţi nişte bani pe care i-aţi pus la păstrare, special pentru shoping, cadouri, mâncare şi plecat pe undeva, câteva zile - şi o să vă descurcaţi frumos.

RAC: Or să pună umărul la treabă şi ceilalţi membri ai familiei, să faceţi pregătirile pentru evenimentele din week-end şi de sărbători. O s-aveţi de rezolvat nişte probleme de serviciu ca să începeţi noul an fără restanţe, să daţi drumul proiectelor noi, şi să nu va mai distragă atenţia alte lucruri.

LEU: Se poate să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi să contribuie şi magia sărbătorilor la cimentarea relaţiei. Se pare c-o să le daţi de capăt şi celor mai complicate lucruri ca să avansaţi cu proiectele, să vă asiguraţi succesul în carieră.

FECIOARĂ: Cineva dintr-o relaţie anterioară sună, se interesează pe la prieteni în speranţa că relaţia voastră poate continua. Acum e momentul să scoateţi banii de la saltea ca să luaţi ceva de valoare şi care s-ar putea să fie la reduceri, ca să nu rataţi o astfel de şansă, de a face o economie.

BALANŢĂ: Poate veţi reuşi să mâncaţi cu măsură, ca să nu apară un disconfort şi să tot căutaţi apoi remedii ca să vă treacă. O să vă ocupaţi de casă, de familie, pe lângă obligaţiile de serviciu, şi o să vă rămână prea puţin timp şi pentru voi, poate după Crăciun, o să mai ieşiţi şi voi la plimbare.

SCORPION: O să faceţi un efort financiar să luaţi şi acele lucruri care ştiţi că i-ar face fericiţi pe ai voştri, şi pân-acum n-aţi avut suficienţi bani .Luaţi legătura cu cei care vor fi alături de voi de Crăciun, poate faceţi cumpărături împreună, împărţiţi responsabilităţi ca să vă fie mai uşor, să rezolvaţi şi alte lucruri între timp.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 19 decembrie 2017: Zodia care va primi o sumă importantă de bani
Horoscop 19 decembrie 2017: Zodia care va primi o sumă importantă de bani

E o efervescență care ne întreține spiritul viu și o să dăm zor să lichidăm - neapărat - restanțele și să facem că lucrurile la care am visat tot anul să aterizeze la noi.

Horoscop 18 decembrie 2017: Zodia care va fi recompensată pentru munca sa
Horoscop 18 decembrie 2017: Zodia care va fi recompensată pentru munca sa

Avem energie, entuziasm, speranță. Avem tot ce ne trebuie ca să reușim tot ce ne-am propus pe termen lung și în special să-i facem fericiți pe cei din jurul nostru.

Horoscop 17 decembrie 2017. Zodia care primește o sumă de bani
Horoscop 17 decembrie 2017. Zodia care primește o sumă de bani

O să ne bucurăm de micile atenţii cu care or să ne răsplătească toţi cei pe care-i iubim şi chiar şi cei care sunt mai indiferenţi față de noi au câte ceva să ne ofere, dar şi noi avem nevoie interioară să le facem pe plac.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.