Romanii de la Gray Matters si-au lansat primul videoclip: "See the Sun". Electronic rock "despre dorinta de autodepasire"

Gray Matters
Pro TV

Trupa bucuresteana de "electronic rock / alternative metal" Gray Matters si-a lansat primul videoclip oficial, "See the sun", piesa fiind mixata de Adrian Despot si masterizata in Statele Unite ale Americii.

"Piesa si videoclipul "See the Sun” vorbesc la nivel simbolic despre lupta fiecaruia dintre noi de a depasi limitele pe care societatea si mediul in care traim tind sa ni le traseze, pentru a ne tine in intuneric.

Este despre "that extra mile”. Despre frica de a pasi mai incolo si de a evolua dincolo de zona de confort. Este despre dorinta de autodepasire si despre lupta pentru a realiza ceva, ilustrate metaforic prin interpretarea actorului Paul Cimpoieru si a membrilor trupei." - spun cei de la Gray Matters.

Filmarile au fost realizate la inceputul acestui an, in perioada ianuarie-februarie.

Credite:

Citește și
Offspring
Premiera in Romania. Trupa Offspring va concerta la festivalul "Rock the city", alaturi de Bullet for My Valentine
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Regie: Gray Matters | Andrei Lupu | Alexandra Popescu
Editare video: Sabina Aur
Filmare: Andrei Lupu
First assistant: Catalin Cazacu
Interpretare: Paul Cimpoieru
Lights & Grip: Adrian Maranca
Styling: Mihai Bancila
Make-up: Andreea Hondru
Fotografie de platou: Bogdan Catargiu | Gicu Boboc
Mix: Adrian Despot
Master: Mastervargas - Professional Audio Mastering

Despre Gray Matters:

Gray Matters este trupa care a reprezentat Romania anul trecut la Sziget Festival, unul dintre cele mai longevive si cunoscute evenimente internationale de muzica, in urma castigarii finalei pe Romania a competitiei Sziget Talent (YOUROPEN Talent Contest - eveniment cu traditie derulat in 16 tari din Europa).

"Gray Matters e imbinarea a 4 materii gri, fiecare cu un stil si un caracter propriu, care se incapataneaza sa aduca mereu ceva nou pe scena, in sala de repetitii sau in studio" - spun membrii trupei.

Numele trupei, Grey Matters, incearca sa defineasca stilul sau muzical, foarte interesant pe scena romaneasca: un amestec de electronic rock si alternative metal.

"Altfel spus, Gray Matters reuneste pe aceeasi panza 4 "materii” care isi aduc impreuna influentele si personalitatile pentru a demonstra ca nu doar albul si negrul sunt relevante, ci si toate nuantele de gri care fac puntea intre doua extreme: muzica electronica si cea rock".

Trupa, care lucreaza in prezent la primul EP, a luat nastere la inceputul anului 2014, cand toti cei 4 membri, Laura (voce), Cata (tobe), Mihai (bass) si Babu (chitara, synth/ sample) au inceput sa cante impreuna.

Mai multe detalii gasiti si pe pagina de Facebook a trupei.

@CristianMatei

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Cel mai important festival de blues din Romania, pe 28 si 29 iulie, in Poiana Lupului. AG Weinberger:
Cel mai important festival de blues din Romania, pe 28 si 29 iulie, in Poiana Lupului. AG Weinberger: "Ce fac eu nu e muzica"

A doua editie a Festivalului WolfBlues, cel mai important eveniment de acest gen din Romania, va avea loc in Poiana Lupului (Garana – Wolfsberg, Semenic, Caras-Severin) pe 28 si 29 iulie 2017.

Premiera in Romania. Trupa Offspring va concerta la festivalul
Premiera in Romania. Trupa Offspring va concerta la festivalul "Rock the city", alaturi de Bullet for My Valentine

Premiera muzicala in Romania. The Offspring, legendara trupa din California va fi headliner in cadrul celui mai mare festival rock din Romania – Rock The City - ajuns la cea de a 8-a editie.

Vali Rupita, intr-un clip de alternative metal. Trupa bucuresteana Jinxy von D'Ers a lansat videoclipul piesei
Vali Rupita, intr-un clip de alternative metal. Trupa bucuresteana Jinxy von D'Ers a lansat videoclipul piesei "Glow"

Formatia bucuresteana JINXY VON D’ERS a lansat videoclipul oficial al piesei "Glow". Concertul de lansare a avut loc marti seara in Bucuresti, alaturi de trupa The Pixels.

Rock, punk, indie, electro si jazz la Bucharest Craft Beer Festival: OCS, Byron, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L si Helen
Rock, punk, indie, electro si jazz la Bucharest Craft Beer Festival: OCS, Byron, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L si Helen

OCS, Byron, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L. si Helen sunt trupele care vor urca pe scena Bucharest Craft Beer Festival 2017.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.