Alexandra Stan, despre cel care a desfigurat-o: "Am fost indragostita de el. El ma numea sclava lui"

×
Codul embed a fost copiat

O veste soc vine din partea cantaretei Alexandra Stan, care sustine ca a fost batuta de managerul ei. Tanara povesteste ca ar fi fost lovita de Marcel Prodan, sambata seara, cand s-au intalnit la studioul de inregistrari.

Intrebata de Andreea Esca daca a fost indragostita de Marcel Prodan, Alexandra Stan a recunoscut ca l-a iubit. "A fost insa cea mai mare prostie pe care am facut-o in viata mea. Probabil de-asta trec cu vederea".

Artista spune ca managerul s-a infuriat cand i-a cerut banii, partea ei de pe urma mai multor concerte. Ea declara ca a fost lovita cu pumnii si picoarele pana cand a lesinat si cand s-a trezit, barbatul a luat-o in masina unde a continuat sa o bata.

A abandonat-o, iar un echipaj de politie care a gasit-o pe mijlocul strazii a dus-o la spital. Managerul artistei nu poate fi contactat pentru a comenta toate aceste acuzatii.

Frumoasa si faimoasa Alexandra Stan este de nerecunoscut. Cu fata tumefiata, cantareata isi face curaj si povesteste prin cosmar a trecut.

Citește și
Alexandra Stan
TU de ce iubesti Romania? Alexandra Stan: "Nicio mare din lume nu se compara cu marea mea"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Marcel Prodan, spune ea, impresarul in mainile caruia si-a lasat intreaga cariera si cu care ar fi trait o poveste de iubire, a desfigurat-o. Mai mult, artista a declarat la Happy Hour ca a incercat chiar sa se sinucida: "Am incercat sa imi tai venele".

Alexandra a decis sa vorbeasca public dupa ce pe pagina ei de Facebook, dar si pe Twitter, a aparut postat un mesaj in care se spunea ca a suferit un accident dupa care se reface si de aceea si-a anulat concertele.

Tanara de 24 de ani, care a cucerit lumea intreaga cu piesa Mr. Saxobeat si care a atins un record de vanzari cum numai Madonna sau Lady Gaga au reusit, este inca in stare de soc. Doar pentru ca a indraznit sa isi ceara banii pe aparitiile din ultimele sase luni , spune ea, a fost la un pas sa nu mai fie in viata.

Prima cearta s-a petrecut vineri, cand artista a mers acasa la Marcel Prodan, unul dintre impresari, sa ii arate costumele pentru un concert in Palma de Mallorca, antamat pentru marti.

A doua zi, Alexandra a mers la studioul de inregistrari al lui Marcel unde cearta a izbucnit iarasi, din acelasi motiv. Apoi, spune ea, Marcel a lovit-o.

Alexandra nu credea ca va scapa vie. A avut noroc, pentru ca un politist de la circulatie trecea prin zona si a vazut-o. Agentul a urcat-o in masina lui si a dus-o la spital.

Marcel Prodan, impresarul acuzat de Alexandra, este cel care a remarcat-o in 2009, cand tanara era doar o aspiranta la trofeul Mamaia. Din acel moment, cariera Alexandrei a crescut spectaculos, e adevarat si cu foarte multa munca.

Tanara a povestit reporterului Stirilor Pro TV cosmarul prin care a trecut. Iata declaratiile ei.

"Vineri seara m-am dus sa ii arat costumatia pentru concertul de promovare de marti, din Spania. L-am intrebat de bani, daca se poate sa primesc banii pe ultimele concerte. Nu mi-a mai dat bani de anul trecut. Tot timpul mi-a dat cu taraita…A inceput sa fie agresiv verbal", a povestit Alexandra.

Alexandra Stan spune ca pe toata perioada contractului pe care l-a avut cu Marcel Prodan au existat probleme din cauza banilor.

Nici nu stiu cati bani am de luat. De trei ani cant unde ma trimit ei, nu comentez. Dar de cate ori am intrebat de bani a iesit cu cearta. Acum cateva luni am intrebat de bani si a iesit scandal. Pana la urma ei sunt manageri si sunt obligati sa-mi spuna. L-au dat si pe tatal meu afara din firma acum vreo 6 luni. Am si eu nevoie de bani, ca de sase luni nu am mai primit nimic. Si au fost tot felul de investitii”, a spus Alexandra.

"M-a smucit, tot incerca sa ma dea afara din casa... M-a prins de gat si mi-a rupt lantul, care a ramas acolo. De asemenea, au mai ramas acolo hainele siu laptopul. Am plecat, m-am calmat", a continuat artista.

Alexandra a povestit ca a doua zi, dupa ce s-a intalnit cu stilista ei in oras, s-a dus la studio, pentru repetitii, iar acolo a inceput calvarul ei.

"Sambata m-am dus sa fac repetii pentru piesa noua. De fata cu angajatii de la studio, el a inceput sa ma jigneasca, sa imi spuna ca nu fac canto, ca am voce naspa. Am incercat sa il calmez, el a continuat sa ma jigneasca, a devenit agresiv fizic", a mai povestit Alexandra pentru Stirile ProTv.

"M-a lovit si am lesinat. M-am trezit dupa doua ore in studio, invelita cu o patura”, a mai spus Alexandra.

"M-a scos din masina, mi-a dat picioare in spate, mi-a dat in rinichi si eu am un singur rinichi. Din cauza asta de ieri nu am fost la toaleta deloc. Eu tot incercam sa fug, nu mai puteam sa stau sa ma bata, a trecut o masina de politie inspre Constanta, politistii ne-au vazut, au venit sa ne legitimeze, m-au luat si m-au dus la spital", a mai spus tanara artista plangand.

Alexandra Stan, in dialog cu Catalin Radu Tanase

De pe patul din Spitalul din Medgidia, unde este internata, Alexandra Stan a purtat un dialog cu corespondentul Stirilor Pro TV Catalin Radu Tanase.

I-a marturisit acestuia ca a avut o relatie amoroasa cu impresarul care acum a desfigurat-o, ca a fost indragostita de el si ca aceasta este, probabil, cea mai mare greseala din viata ei.

De asemenea, Alexandra a mai spus ca Marcel Prodan obisnuia sa o numeasca "sclava" si ca acum, dupa ce a avut curajul sa povesteasca prin ce a trecut, ii este frica pentru ca va fi in viitor.

Sinteza declaratiilor facute de Alexandra Stan:

“Imi este foarte frica ca vorbesc, ca spun acum ce mi s-a intamplat, dar pur si simplu nu mai vreau sa trec prin asta. Mi-e frica ca data urmatoare se va intampla ceva si mai rau...

Nu am mai trecut niciodata prin asa ceva. Am fost jignita de mii de ori de catre Marcel Prodan. M-a jignit in toate felurile posibile, nu doar prin cuvinte urate, ci si prin felul in care s-a purtat cu mine. Dar nu se compara faptul ca ii spui unui om cuvinte urate cu faptul ca il desfigurezi. Nu am simtit niciodata ca ar putea fi violent. Parerea mea este ca banii l-au facut sa-si piarda mintile...

Am fost indragostita odata de el, dar cred ca a fost cea mai mare prostie pe care am putut s-o fac in viata mea. Poate ca de asta am si acceptat multe. Sunt mai naiva, o persoana care poate sa accepte multe, dar pana la urma si eu am o limita...

Nu cred ca inainte de a ma agresa a consumat alcool sau altceva...

Marcel imi spunea ca sunt sclava lui. Cred ca acum e pe cale sa-si gaseasca o alta sclava. Are si alte contracte in derulare...

Imi pare rau ca am aparut in halul acesta in fata fanilor meu si imi doresc sa revin pe scena. Astept sa-mi treaca ochiul si sa se linisteasca apele”.

Alexandra Stan a anuntat ca a inceput demersuri pe cale civila si penala pentru a se lua toate masurile impotriva impresarilor ei.
 

Alexandra Stan dezminte toate afirmatiile facute pe Facebook

A doua zi au pus pe Fecebook o informatie falsa, conform careia am avut un accident grav si nu mai plec in Spania, pentru concertul de marti. Iar acum toti fanii mei plang, ca eu as fi pe moarte. Vreau sa stie toti fanii ca nu am avut accident, ca am ajuns in halul acesta din cauza lui Marcel Prodan”, a declarat Alexandra Stan pentru Stirile ProTV.

Vreau sa va spun ca orice declaratie se va face de acum inainte pe contul meu de Facebook va fi facuta de managerii mei si probabil ca vor spune ce vor vrea. Eu nu am puterea de a-mi manageria singura contul meu de Facebook. Pana se reziliaza contractual de manageriat vreau sa stie toata lumea ca eu nu scriu nimic acolo. Acum, cu aceasta ocazie (a interviului acordat Stirilor ProTV) este prima data cand ma adresez direct fanilor mei”, a mai spus artista.

Cum se simte Alexandra dupa agresiune

Medicul de familie si legistul m-au trimis la oftalmolog, pentru ca ochiul este tare lovit. Sunt niste vene sparte in ochi si poate fi afectata retina. Voi merge si la neurolog. Oricum, am mai fost la neurolog din cauza lor, pentru ca am avut caderi nervoase din cauza stresului. Am mai lesinat de cateva ori. Am fost lovita in cap si am dureri de cap foarte puternice. Mi-e frica sa nu raman cu un handicap”, spune Alexandra.
 

Alexandra Stan a depus plangere la Politie impotriva managerului

Deocamdata am depus plangere. Vreau sa-mi fac dreptate, sa plateasca, pentru ca mi-au stricat cu totul imaginea. Voi rezilia contractul cu Marcel Prodan", a declarat artista.
 

Cum l-a cunoscut Alexandra Stan pe managerul ei, Marcel Prodan

In urma cu cativa ani era doar o aspiranta la trofeul Mamaia. Acolo a fost remarcata de producatorul muzical Marcel Prodan.

O fata blonda, ingenua si femeie fatala in acelasi timp, cu un timbru special, sigura pe ea avea sa-i dea lui certitudinea ca impreuna vor da lovitura.

"M-a sunat Marcel, Marcel Prodan intr-o dimineata. M-am intalnit cu el intr-un bar,  a fost primul loc in care i-am cunoscut pe managerii mei", povestea acum un an si jumatate Alexandra Stan pentru ProTv.

De altfel, barul acela din Constanta a ramas locul in care se intalnesc de fiecare data cand ea se intoarce acasa. Erau o echipa si cu totii au inteles ca succesul li datoreaza in mod egal, insa cel mai important e faptul ca, in plina glorie, ei au ramas aceeasi.

Marcel Prodan a descoperit-o, dupa ce a auzit-o cantand la festivalul de la Mamaia, in 2009.

Din acel moment, Alexandra, romanca de la malul marii, devenea un star international.

TU de ce iubesti Romania? Alexandra Stan: "Nicio mare din lume nu se compara cu marea mea"

Cum a devenit Alexandra Stan star international

In decembrie 2009, Alexandra Stan a lansat primul single "Lollipop (Param Pam Pam)", avand un impact asupra Romaniei in prima jumatate a anului 2010.

Vara anului 2010 a fost una incarcata, lansand o noua piesa "Show Me The Way" si avand concerte in Romania.

In septembrie 2010, Alexandra Stan a lansat cel de-al doilea single, "Mr.Saxobeat".

In mai puțin de 2 luni, piesa ajunge cel mai mare hit al artistei in Romania, ocupand prima pozitie in "Romanian Top 100" timp de 8 saptamani consecutive, devenind si un succes international.

La inceputul anului 2011 a intrat in Spanish Singles Chart, a debutat in top 10 al French Singles Chart precum si in Canadian Hot 100.

A ajuns pe prima pozitie in Italia, Denmark, Slovacia, Ungaria și Polonia. La sfarșitul lunii mai "Mr. Saxobeat" a ajuns prima piese romaneasca pe pozitia fruntasa in Germania de la "Dragostea din Tei".

A fost numarul 1 in Austria, Germania și Elveția timp de 20 de saptamani in total.

De asemenea a fost un succes ajungand in top 5 in peste 20 de tari precum numarul 2 in Belgia, Republica Ceha, Finlanda, Tarile de Jos, Norvegia si Scotia, numarul 3 in Spania, Suedia si UK Singles Chart.

In Noua Zeelanda ocupand pozitia 4, in Brasil Hot 100 pozitia 6, in timp ce in Australia, Canada si US ''Billboard'' Hot 100 poziția 21, 24, 25 respectiv 29.

A mai ocupat prima pozitie in UK Dance Chart si US Hot Dance Airplay pentru 7 saptamani(cea mai lunga durata din anul 2010).

Dupa succesul "Mr. Saxobeat", Alexandra Stan a lansat single-ul "Get Back (ASAP)".

Nu s-a bucurat de acelasi succes, ocupand prima pozitie in Slovacia, a 4-a in "Romanian Top 100", a 8-a in Finlanda si ajungand in top 20 in peste 5 tari.

Single-ul "Lollipop (Param Pam Pam)" a fost relansat pe piata internationala insa fara succes. In vara anului 2011, a fost lansat single-ul "1.000.000" impreuna cu rapper-ul german Carlprit, iar in 22 decembrie 2011 a aparut si videoclipul piesei.

Pe 29 august 2011, Alexandra Stan si-a lansat albumul de debut, "Saxobeats", avand 8 piese si 5 remix-uri. Prima data, albumul a fost lansat in Franta, apoi Germania, Elvetia, Romania, Spania, Polonia si Italia. Apoi pe 25 octombrie a fost lansat și in Statele Unite și Canada prin intermediul Ultra Records.

Al patrulea single, "1.000.000" este difuzat de marile radiouri din Belgia, Franța și Romania. Pe 14 ianuarie 2012, melodia a ajuns pe locul 13 in "Romanian Airplay Chart", ocupand cea mai inalta pozitie de pe graficul din acea perioada.

Alexandra Stan a primit multe premii pentru "Mr. Saxobeat", precum discul de platina in Australia, Spania, Danemarca, Suedia si Italia.

La Romanian Music Awards 2011 a primit 2 nominalizari pentru "Mr. Saxobeat", Best Dance și Best Song pe care le-a si castigat. Ea a fost, de asemenea, nominalizata pentru Best European Act la MTV Europe Music Awards 2011, dupa ce a caștigat Best Romanian Act.

In luna iunie 2012, Alexandra Stan a lansat un nou single numit "Lemonade", videoclipul aparand pe 4 iunie pe site-ul Youtube, urcand in topurile din Romania, Italia si nu numai.

Un nou single ce a urmat dupa hit-ul "Lemonade" a fost lansat pe 27 septembrie 2012 sub numele "Cliche (Hush Hush)".

In 2012, Alexandra Stan a castigat un premiu EBBA.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Alexandra Stan a lansat un nou videoclip. Peste 600.000 de vizualizari in doua saptamani. VIDEO
Alexandra Stan a lansat un nou videoclip. Peste 600.000 de vizualizari in doua saptamani. VIDEO

Alexandra Stan revine cu un nou videoclip incendiar, "All my people", care a fost filmat in Bulgaria, informeaza un comunicat remis Mediafax.

TU de ce iubesti Romania? Alexandra Stan:
TU de ce iubesti Romania? Alexandra Stan: "Nicio mare din lume nu se compara cu marea mea"

A avut un vis pe care azi il traieste. Alexandra Stan a cucerit o lume intreaga cu piesa "Mister Saxobeat", alaturandu-se celorlalti artisti romani care au stat saptamani la rand pe primele locuri in topurile din intreaga lume.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.