(P) Măștile sunt disponibile și la producători autohtoni - Coneltex produce în Suceava sute de seturi de măști medicale

CONELTEX

Am depășit etapa în care măștile se găseau greu și aveau și triplu preț chiar.

Pentru că a fost o necesitate absolută, măștile au devenit se pare punct de interes și în rândul producătorilor autohtoni ce activează pe piața textilelor. Este și cazul celor de la Coneltex, care acum înregistrează sute de comenzi pentru confecționarea măștilor medicale.

                  Cumpărați măști medicale avizate

Măștile textile se pare că nu sunt de prea mult ajutor, deși unii ar spune că decât deloc mai bine să poarte și astfel de variante. Pentru a fi siguri că vă cheltuiți banii cumpărând produse conforme verificați dacă există avizul Ministerului Sănătății. În ceea ce privește gama de masti medicale de la Coneltex vorbim despre toate normele respectate.


Măștile dispun de elastic, sunt mărime universală și de unică folosință. Au rezistență sporită datorită materialelor de calitate și a atenției în execuție - cusături sigure, duble.

CONELTEX produce seturi de măști medicale M100, clasa I, albe. Cutia cu 50 de bucăți poate fi comandată și din cadrul paginii oficiale, coneltex.ro. Stocul este unul suficient pentru toată lumea, iar fabrica lucrează în regim intens. Vorbim despre o firmă cu tradiție pe nișa de croitorie. Coneltex este recunoscut mai ales pe plan local pentru producția de lenjerii de pat și a altor textile de acest gen - perne, pilote cuverturi, protecții pentru saltea etc.

Citește și
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

                  Prețuri avantajoase, de producător

Coneltex pune la dispoziție nu doar stoc generos de măști, ci oferă și un preț excelent. Este aceeași practică aplicată ca și în cazul altor produse pe care le confecționează. Prețurile sunt de producător, fiind excluși intermediarii. Cei interesați pot comanda direct pe site sau pot solicita anumite produse la comandă, personalizate.

Pentru că se adresează atât publicului larg, dar și celor din domenii Horeca spre exemplu, ofertele pot fi și ele personalizate, adaptate în funcție de buget și preferințe. Coneltex poate crea pentru spitale, pensiuni ori grădinițe spre exemplu seturile de lenjerii. Dacă nu sunt dorite variantele standard, clientul poate alege modelul, materialul și dimensiunile seturilor de textile, la cerere cu posibilitatea de a personaliza prin brodare, cu sigla și numele unității de cazare.

Lenjeriile de pat trebuie adaptate totodată în funcție de sezon pentru a câștiga maximul de confort. Așadar Coneltex este pregătit să execute orice tip de lenjerie, din bumbac creponat, satinat, finet, ranforce, saten sau damasc. Propune piese de pat antialergice și include în oferta sa inclusiv pernele decorative. Totul pentru confortul de 5 stele.

Produsele românești, munca producătorilor autohtoni trebuie apreciată, mai cu seamă pentru că avem stoc generos la îndemână.

                                 Cine este Coneltex

Coneltex este fabrică de textile din Suceava, dar care produce și vinde pentru clienți din toată țara. Dispune și de magazin online pentru doritori. Fondată în 1993, Coneltex a continuat să fie o prezență remarcabilă în rândul producătorilor români. Are o gamă vastă de opțiuni privind tipurile de produse și prețurile sunt în raport excelent calitate-preț.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King

Recent lansată, cartea "Îți place mai întunecat" de Stephen King ne poartă din nou în universul fascinant și macabru al maestrului horrorului.

(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat
(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România.

(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere
(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere

Este vară și petrecerile în aer liber sunt la mare căutare! Nimic nu se compară cu o petrecere de vară organizată într-o grădină plină de verdeață, lângă o piscină strălucitoare sau chiar pe nisipul cald al plajei.

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă