(P) Greu de mulțumit? Iată 5 idei de cadouri pentru cei mai pretențioși prieteni

idei de cadouri

Cadourile sunt un mod foarte bun de a arăta prietenilor că îi apreciezi, că îi cunoşti şi că înseamnă mult pentru tine. Uneori, însă, când ei sunt mai pretenţioşi şi mai greu de mulţumit, alegerea darului perfect poate deveni copleşitoare.

Totuşi, ei au fost alături de tine în momente dificile şi vrei să le oferi un cadou care să le placă şi pe care îl merită din plin.
Dacă te afli în dificultate în alegerea unui dar inspirat pentru un prieten pretenţios, dar pe care îl apreciezi foarte mult, trebuie să citeşti acest articol. Hai să vedem care sunt cele 5 idei de cadouri pe care ar trebui să le ai în vedere pentru prietenii greu de mulţumit, dar faţă de care simţi ceva special!

O cană personalizată

Canile sunt cadouri practice şi drăguţe pe care le pot oferi în nenumărate ocazii. Alege un mesaj adecvat despre care ştii sigur că va fi apreciat şi asigură-te că apelezi la un centru digital cu experienţă care îţi poate realiza un produs de calitate. O cană personalizată este un cadou inspirat chiar şi pentru cei mai pretenţioşi prieteni, pentru că se poate folosi zilnic pentru a bea cafeaua sau ceaiul. Astfel, mesajul tău va fi văzut mereu, iar gestul tău va trezi, de fiecare dată, un zâmbet.

O hartă a stelelor dintr-un anumit moment

Un alt dar special este un tablou cu harta stelelor dintr-un moment special din viaţa prietenului tău. Poate fi data de naştere a acestuia, data unei realizări importante precum căsătoria sau naşterea unui copil sau, de ce nu, chiar data la care v-aţi cunoscut.

Tabloul sky map se poate realiza în diverse dimensiuni, poate avea orice design doreşti şi se poate printa pe hârtie de calitate superioară sau pe pânză. Este un obiect decorativ care se va armoniza perfect în orice design, dar şi un dar sugestiv peste care oamenii nu au cum să treacă nepăsători, oricât ar fi de pretenţioşi!

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

O cutie de bijuterii pentru amintiri preţioase

O cutie de bijuterii se poate personaliza astfel încât să devină un cadou inspirat şi drăguţ pentru orice prieten greu de mulţumit. Dacă îi cunoşti preferinţele şi gusturile, va fi atât de uşor să creezi ceva special! În plus, este un cadou pe care îl poţi oferi în ocazii variate şi, totodată, o modalitate ingenioasă de a-ţi face prietenul să zâmbească în fiecare zi, când îl va folosi.
Este greu de crezut că vei greşi cu o cutie de bijuterii! Scrie un mesaj semnificativ pe capac, creează un design plăcut şi, dacă vrei ceva mai mult, pune în interior şi o mică bijuterie drăguţă - o brăţară a prieteniei sau un inel simpatic.


O pernă personalizată cu fotografia animalului preferat de companie

Dacă prietenul tău are un animal de companie, sigur va fi încântat de un cadou personalizat cu fotografia acestuia, iar o pernă este atât utilă, cât şi decorativă. Prinde un moment în care acesta nu este atent, fotografiază-i animalul de companie şi treci la treabă!
Caută o pernă moale, confortabilă şi de calitate, găseşte un centru de printare pe textile în care poţi avea încredere şi fă comandă! Un sigur sfat îţi mai dăm - când îi oferi darul nu uita să ai camera pornită pentru a putea filma momentul şi a surprinde zâmbetul şi încântarea de pe faţa prietenului tău!

Un puzzle personalizat

O idee de cadou care poate salva amintiri memorabile, este un puzzle personalizat după o fotografie cu tine şi prietenul tău. Pune şi un mesaj semnificativ, alege un design atractiv şi fă din următoarea voastră întâlnire o comemorare a prieteniei dintre voi. Poţi găsi puzzle-uri personalizate de calitate superioară care vin în cutii de cadou drăguţe, ideale pentru a fi oferite cadou chiar şi în cele mai festive momente.
Este un puzzle pe care îl puteţi face împreună pentru a marca momentul într-un mod plăcut şi este greu de crezut că prietenul tău pretenţios nu îl va aprecia! Sigur va fi un dar pe care îl va păstra cu atenţie pentru a-l arăta copiilor lui şi a se bucura de el în momentele în care are nevoie de amintirea unui prieten drag.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri pe care le poţi face prietenilor tăi pretenţioşi. Toate sunt personalizate pentru a fi unice şi a exprima cât mai bine mesajul tău şi nu au cum să nu fie bine primite! Nu costă mult, dar au valoare simbolică şi emoţională şi sunt daruri care vor aduce zâmbetul pe chipul prietenilor tăi mulţi ani de zile!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.