(P) Decantorul Glob Pământesc - cel mai vândut cadou pentru bărbați, potrivit Mindblower.ro

(P) Decantorul Glob Pământesc- cel mai vândut cadou pentru barbati, potrivit Mindblower.ro

Nu este ușor sa alegi un cadou inedit pentru cel mai special barbat din viata ta, mai ales atunci când pare ca are deja tot ce si-ar putea dori.

De multe ori, chiar daca ii analizezi fiecare interes si nevoie, tot poti ajunge în situația în care sa nu stii ce anume l-ar face cu adevărat fericit.

În astfel de momente exista doar o singura solutie: cadourile de barbati cu care mergi la sigur! Am discutat cu cei de la MindBlower si am aflat care este cel mai vandut cadou pentru barbati. Este vorba despre un decantor de bauturi cu design special in forma Globului Planetar si care cuprinde in interior o corabie de panze din sticla.

“Oricine vrea un cadou special alege acest decantor”

Acest cadou splendind pentru barbati va reuși sa îmbunătățească semnificativ condițiile de servire a băuturilor fine, facandu-l pe partenerul tău sa descopere parca pentru prima oara aroma plina de savoare a unui pahar de vin, whiskey, vodka sau alta bautura de calitate.

Decantorul din sticla este cel mai potrivit cadou pentru barbatii puternici, manierați, a căror cea mai mare calitate este eleganta. De asemenea, acest cadou special pentru un barbat se potrivește și domnilor care se afla în poziții de conducere și care obișnuiesc sa sărbătorească fiecare înțelegere încheiată cu un nou colaborator, printr-un pahar de vin vechi, de cea mai înaltă calitate sau un pahar de whiskey select.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Decantorul glob pământesc este atat un produs practic, cat si o piesa de decor care atrage toate privirile invitaților. Acesta poate fi așezat în biroul unui barbat, unde își cheamă fiecare partener de afaceri pentru a discuta ultimele noutăți din sfera business-ului. De asemenea, decantorul din sticla poate fi piesa de rezistenta din propriul vostru bar, de al carui design sa va bucurati cu fiecare ocazie în care serviți impreuna un vin bun.

Acest produs impresionează prin eleganta și unicitatea micilor detalii, atent scoase în evidenta. De exemplu, barca din interiorul recipientului de sticla, atrage cu siguranta toate privirile.

O persoana care apreciază obiectele de design, se va indragosti pe loc de unicitatea decantorului de sticla în forma de glob pământesc.

Acest decantor de lux este potrivit persoanelor cărora le place traiul somptuos. Daca partenerul tău stie sa aprecieze lucrurile de calitate, unice si care impresionează prin design, atunci tocmai ai găsit cadoul perfect!

Decantorul glob pământesc si paharele epique trebuie sa aiba un loc de cinste pe masa atunci când luați o cina romantica sau când organizati o petrecere alături de prietenii voștri. Dacă îți dorești sa-l surprinzi pe partenerul tău printr-un cadou la care nu s-ar astepta, decantorul din sticla este cea mai potrivita alegere.

Alte cadouri deosebite pentru barbati

Setul de sah cu accesorii pentru vin

Poti sa completezi colecția de accesorii de vin a unui barbat si sa optezi pentru a-i cumpara acestuia setul de șah cu accesorii pentru vin, unul dintre cele mai populare cadouri pentru barbati.

Dacă partenerul tău este un antreprenor de succes sau un bărbat căruia ii plac momentele de liniste si concentrare petrecute în timpul unui joc de șah, atunci acest cadou este pentru el. De acum, va avea posibilitatea sa provoace la un meci de șah fiecare colaborator, astfel având ocazia sa cunoască mai bine persoanele cu care urmează sa lucreze.

Decantorul de bauturi diamant

Un alt cadou din aceeași gama este decantorul diamant. Si de acestă data design-ul incredibil promite sa fure privirile tuturor invitaților unuibarbat la petrecerea lui aniversara. Forma de diamant va evidenția stilul de viata luxos, dar și dorința partenerului tău de a ieși invingator in orice situatie si a straluci asemenea unei pietre prețioase.

Iubitul tău va alege cu siguranta un loc important în care sa așeze decantorul în forma de diamant si de fiecare data când îl va vedea se va gândi la tine și la viitoarea cina romantica în doi la care veți fi acompaniați de cele mai rafinate băuturi.

Alegerea unui cadou special pentru partenerul tău poate sa ti se para un proces dificil. Pentru a reusi sa gasesti cel mai potrivit produs, trebuie sa fii atenta ca acesta sa corespunda personalității sale, intereselor, dar și modului de a trai.

De exemplu, dacă acesta are o intreaga colecție de băuturi scumpe și este pasionat de diferitele arome ale sticlelor unicat de vinuri, este clar ca cel mai spectaculos cadou pentru el trebuie sa apartina acestei categorii.

Pe MindBlower.ro gasesti multe alte cadouri deosebite pentru barbati, dar si pentru femei si copii. Nu uita sa lași o felicitare alături de cadoul la care te vei decide. Marturiseste-i partenerului tau cat de mandra esti de reușitele lui si cat de mult îl iubești. Un cadou bun, urmat de o scrisoare emoționată vor face din aniversarea unui barbat special o amintire de neuitat!
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.