(P) 3 metode de personalizare a ținutei tale

(P) 3 metode de personalizare a ținutei tale

Știm cu toții că femeile caută întotdeauna să-și scoată ținutele din anonimat abordând tot felul de noi trenduri și combinații plăcute vizual.

 

Până la urmă, crearea unui stil propriu, reprezentativ, este extrem de important într-o societate dominată de puterea aspectului vizual. Să îți pui în evidență stilul personal poate deveni o adevărată provocare atunci când alegi cu ce să te îmbraci, motiv pentru care îți vom oferi câteva sugestii privind personalizarea ținutei tale. Iată 3 moduri de a-ți personaliza ținuta!


Personalizează-ți ținuta prin accesorizarea potrivită


Frumusețea stă în detalii, iar aceste detalii se traduc prin alegerea accesoriilor potrivite stilului vestimentar pe care-l adopți. În domeniul fashion-ului, accesoriile și culorile sunt mereu atent alese. Astfel, un ceas modern va conferi întotdeauna eleganță outfitului tău, eșarfele vor aduce un plus de prospețime ținutei, iar efectul bijuteriilor din metale contrastante va aduce cu siguranță personalitate unei ținute.

Chiar dacă până de curând nu era permisă purtarea mai multor tipuri de metale într-o ținută, trendurile actuale aduc inovații și propun crearea de layere și în ceea ce privește alegerea metalelor bijuteriilor pe care le porți. Astfel, dacă porți inele din argint, poți combina în aceeași ținută și câteva brățări din aur sau pietre semiprețioase. Astfel, vei oferi un touch personalizat outfit-ului tău, iar ținuta ta va fi cu siguranță una de efect!

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Machiajul potrivit va personaliza întotdeauna ținutele tale


Stilul vestimentar pe care-l adopți are o foarte mare legătură cu makeup-ul pe care-l alegi. Povestea ținutei se leagă în mod automat de cea a machiajului, influențându-se întotdeauna reciproc. Cum îți poți personaliza ținuta prin makeup? Ei bine, dacă optezi pentru un outfit casual sau smart casual, atunci ți-l poți personaliza printr-un machiaj ce implică soft smokey eyes și nuanțe de bej și maro pentru buze. Dacă stilul clasic și elegant te reprezintă, îți poți personaliza outfitul printr-o paletă de machiaj neutră și clasicul ruj roșu. Pentru stilul romantic, makeup-ul recomandat este unul natural și luminos, în care predomină culorile pastelate și bejurile.

Stilul boho chic cere o personalizare printr-un machiaj luminos și diafan sau, la cealaltă extremă, un makeup glossy cu sclipici și culori puternice de neon. O ținută gotică va fi pusă în evidență de un machiaj cu negru intens, ce poate fi un smokey eyes sau buze închise la culoare. Pentru ținutele glam rock ce prezintă piele, fermoare, lanțuri și ținte, machiajul personificant constă în evidențierea ochilor prin culori intense de negru, mov, burgundy, albastru sau roșu. Este atât de simplu să oferi personalitate ținutei tale prin intermediul machiajului!


Încălțămintea dictează și ea personalitatea ținutei tale


Atunci când vine vorba de încălțăminte, majoritatea femeilor se simt dezorientate în a-și pune în evidență ținutele. A trecut de mult vremea sandalelor cu barete subțiri, chiar și a botinelor din piele decupate la vârf și la călcâi. Bocancii negri sau ghetele tip biker parcă nu te mai avantajează atât de mult. Cum procedezi însă pentru a-ți personaliza ținuta de iarnă într-un mod inedit, prin alegerea perechii potrivite de încălțăminte?

Trebuie să știi că încălțămintea a fost întotdeauna una dintre ancorele stilului personal, ce influențează într-o mare proporție stilul ținutei tale. Și, din fericire, se găsește întotdeauna o soluție stilistică pentru a scoate orice ținută din anonimat. Ești adepta stilului sport? O pereche de sneakers cu un imprimeu colorat vor oferi doza necesară de stil ținutei tale. Vrei să personalizezi o ținută all black elegantă? Nimic din ce o pereche de pantofi roșii stiletto nu ar putea rezolva! Iubești outfiturile casual cu pulovere oversized? În acest caz, cea mai bună variantă de a-ți personaliza ținuta este o pereche de cizme înalte din piele, peste genunchi. Indiferent de stil, întotdeauna se găsesc soluții fashion de personalizare a outfiturilor tale prin alegerea perechii potrivite de încălțăminte.

Concluzionând, personalizarea ținutei pe care o porți ține foarte mult de accesorizare și de stil. Inspiră-te și tu din sugestiile noastre de personalizare a unei ținute și creează-ți propriul stil ieșit din tipare!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.