Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Targul de inventii din Germania. Cat mai avem pana cand robotii vor face treaba in locul nostru

robot

Tehnologia bate filmul la un targ de roboti din Germania. Principalul obiectiv al expozitiei este prezentarea noilor inventii si cum digitalizarea acapareaza toate aspectele vietii.

Roboti care gandesc si muncesc in locul oamenilor si drone care pot fi folosite in orice domeniu sunt principalele atractii ale evenimentului.

"Pot sa-ti spun cum interactionez cu multimea? Pot alege din cele trei semne, zambitor sau incantat, si pot intelege ce imi spui." spune robotul.

Inca de la intrarea in sala, vizitatorii sunt intampinati de Pepper, robotul care empatizeaza cu interlocutorul si are raspunsuri la orice intrebare.

Dar nu e singurul de la targ care merita atentie, spun organizatorii. Expozantii au venit cu o multime de inventii menite sa le faca oamenilor viata mai usoara.

Oliver Frese, organizator: "Diconomia este tema targului de anul acesta. Este un fenomen care, ca orice dezvoltare tehnologica, are menirea de a schimba piete si industrii si de a modifica formele de comunicare cu care ne-am obisnuit deja."

Piete si industrii schimba si Tracovino, masinaria inteligenta folosita in viticultura care masoara fara prea mult effort temperatura aerului, umiditatea, pH-ul solului si nivelul nutrientilor.

Din ce in ce mai mult teren castiga si dronele.

Oliver Frese, organizator: "Ma astept ca dronele sa se integreze in modelele de afaceri existente, in special in logistica, dar si in intretinerea morilor de vant."

Targul din Germania reuneste anul acesta peste 3 mii de expozanti din 70 de tari.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 15 Martie 2016
Citeste mai multe despre: targ, Germania, roboti, drone, gadget, viticultura,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed