Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Secretele ascunse de camera smartphone-ului. Cum sa faci colaje video si transmisiuni live fara o aplicatie speciala

Embed:

Camera telefonului mobil este capabila de mult mai multe decat o poza decenta. Toate telefoanele au functii utile pe care nu strica sa le invatam. Cum ar fi GIF-urile, video live sau banalul blitz.

Toti facem fotografii cu smartphone-ul, dar cati dintre noi stiu sa foloseasca toate optiunile aplicatiei de camera? George Buhnici ne face o demonstratie la iLikeIT impreuna cu invitatul sau, Bogdan Cioc, specialist in „food photography”, folosind un iPhone 6S+ si un Samsung Galaxy S7 Edge.

Aplicatia de iPhone este destul de simpli si face poze bune pe automat, ne explica Bogdan Cioc, care spune ca uneori seteaza HDR On, dar intotdeauna pastreaza imaginea originala, pentru ca uneori HDR o ia razna si strica poza.

Pe Galaxy, meniul e mai stufos, dar sunt si mai multe functii. De pilda, optiuni de flash, temporizaror la 2, 5 si 10 secunde. Mai nou, se pot face si colaje video si se poate transmite live direct din camera pe YouTube. Adica in curand reporterii ar putea pleca la filmare fara operator. De asemenea, poti sa descarci si mai multe moduri, de exemplu unul cu care iti faci selfie-uri in format GIF.

Pe Bogdan Cioc il gasiti si pe site-ul sau, www.cioc.ro.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 16 Martie 2016
Citeste mai multe despre: ilikeit, fotografie, Bogdan Cioc, smartphone, video, GIF, live, colaj,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed