Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Programe pentru cei care lucreaza pana tarziu si aplicatia care alunga dracii cu "har concentrat"

Embed:

Atunci cand nu ne distrag cu jocuri sau clipuri virale, telefoanele si calculatoarele ne ajuta sa muncim cu mai mult spor, mai ales daca folosim programele potrivite.

George Buhnici ne invata cum sa avem o viata mai usoara la birou. Asa cum exista jocuri care ne ajuta sa pierdem timpul, exista si aplicatii de productivitate pe care ti le poti instala pe telefonul tau personal. Sunt simple, usor de folosit si eficiente.

A aparut deja Microsoft Outlook pentru iPhone, nu doar pentru Windows. Este foarte simplu de folosit si iti permite, de pilda, sa planifici cand vrei sa iti trimita o notificare privind un mail la care momentan nu poti sau nu vreis a raspunzi. Poti sa iti vezi calendarul direct din aplicatia de mail, ai acces la toata agenda si toate setarile. Si, in plus, este si gratis.

61658180iLikeIT. Programe pentru cei care lucreaza pana tarziu si aplicatia care alunga dracii cu har concentrat partea 1
61658218iLikeIT. Programe pentru cei care lucreaza pana tarziu si aplicatia care alunga dracii cu har concentrat partea 2

Slack este o aplicatie foarte folosita in Statele Unite si in Europa in diverse corporatii prin care poti vorbi doar cu colegii de la birou, fara sa mai dai pe Facebook mesaje pe care le vede toata lumea. Practic, este un chat pentru companii. Ce aduce in plus fata de alte aplicatii de acelasi fel: este securizat, iti permite sa folosesti hashtaguri, sa ai acces la anumite documente sharuite si la agenda companiei.

Office Lance e o aplicatie noua de la Microsoft care a ajuns acum pe iPhone. Va permite sa scanati pagini cu scris, chiar daca este scris de mana si chiar daca le puteti fotografia doar dintr-un unghi. Cu o astfel de aplicatie puteti, de pilda, sa copiati ce a scris seful cu markerul pe tabla alba de prezentare.

O aplicatie interesanta este si Busuioc 3000, care are buton de „Sfinteste” cu care puteti binecuvanta. Autorul ei ne promite ca in 30 de secunde va curata de pacate. E, evident, o gluma, iar creatorul sau ne promite ca „emana particule de har concentrat care nu omoara dracii, dar ii deranjeaza, iar acestia iti vor parasi locuinta, masina, barca sau elicopterul aproape instantaneu.

Asana este o aplicatie care te ajuta sa iti stabilesti sarcinile de peste zi si sa le bifezi cand le termini, ca sa te organizezi mai bine. Trello e o alta aplicatie utila care iti permite sa vezi tot ce este legat de un proict de la serviciu.

flux e o aplicatie care schimba culoarea ecranului telefonului, in functie de ora, ca sa nu ne expunem ochii la lumina albastra inainte de culcare si sa ne stricam somnul – iar pentru calculatoare exista un program similar, Redshift.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Aprilie 2015
Citeste mai multe despre: aplicatii, productivitate, soft, programe, mail, proiecte,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed