Portret: Carla Bruni, amorurile madamei de Sarkozy

×
Codul embed a fost copiat

"Urasc machiajul, bijuteriile si hainele!" Am putea sa spunem ca e o declaratie inedita pentru o Prima-Doamna a Frantei. O prietena barfea prin ziare despre ea ca ar purta aceeasi pereche de pantaloni in fiecare zi. Daca ar putea, dar "functia" obliga!


Carla Bruni Sarkozy nu e clar o sotie de presedinte tipica. A avut stralucirea podiumului si dulceata existentei boeme, dar le-a lasat fara niciun regret. "Machiajul dureaza prea mult si nu te face sa arati mai bine dupa 30 de ani", obisnuieste sa spuna cea care nu s-a sfiit sa pozeze in ipostaze sexy, in reviste, dar si pentru colectiile private ale iubitilor celebri sau mai putin cunoscuti.

Fotografii in care actuala doamna Sarkozy isi arata nurii au aparut si, probabil, o sa tot apara, dar presedintele Nicolas nu da semne ca dragostea s-ar putea masura dupa centimetrii de piele dezgolita oferiti marelui public.

Dar sa incepem cu inceputul. Carla a aparut pe podium intaia data la 19 ani, dupa ce parintii ei, italieni, s-au mutat in Franta. Probleme de famile, pentru ca intregul clan a fugit din Torino, dupa ce parintii Carlei, industriasi celebri, au fost amenintati de Brigazile Rosii, o formatiune terorista activa in Italia in anii '70. Afacerea prospera a familiei Bruni Tedeschi, care avea legatura cu cauciucurile pentru masini, a fost vanduta pe bani buni, astfel ca micuta Carla a putut sa mearga la internat in Elvetia, apoi sa inceapa sa studieze arta la Paris. S-a lasat repede de scoala insa, pentru ca a descoperit... moda.

Dupa ani si ani, Carla a facut marturisiri socante chiar despre familia sa. Tatal ei natural nu a fost domnul Bruni Tedeschi, cu care mama ei era casatorita, ci domnul Maurizio Remmert, un afacerist brazilian cu care doamna avusese o relatie de sase ani. Cam incurcate crengile arborelui genealogic!

Citește și
Electra
Portret: "Iepuras" coconas a fugit peste imas!
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Probabil ca genele materne le-a mostenit, pe undeva si Carla, care s-a trezit la un moment dat in viata indragostita de fiul barbatului cu care locuia. Mai mult, i-a facut acestuia si un fiu!
Pe lista de iubiti ai actualei Prime-Doamne s-au inscris si barbati celebri, Mick Jagger de la Rolling Stones, Eric Clapton, Vincent Perez, Donald Trump. Carla schimba barbatii ca pe sosete, daca e sa ne luam chiar dupa afirmatiile ei. "Sunt monogama din cand in cand, dar prefer poligamia", marturisea in gura mare. Cat despre dragoste... Un fleac, "dureaza doua-trei saptamani".

Printre iubirile care treceau prin viata ei, Carla isi construia si o cariera. Din care a scos bani bunicei. In anii '90, era in topul celor mai cunoscute manechine din lume si castiga cam 7,5 milioane de dolari pe an. Dar banii nu sunt totul in lume! Cateodata, e importanta si hrana... spirituala. Asa ca, exact la 30 de ani, in 1997, Carla a lasat stralucirea podiumului, pentru sunetul... muzicii.

A inceput sa compuna melodii, unele cu tenta sentimentala, dar printul pe cal alb a mai intarziat vreo... 10 ani. Domnita isi dorea alt gen de barbat, unul “cu o putere… nucleara”. L-a cunoscut pe Nicolas Sarkozy, proaspat divortat, in noiembrie 2007, la o petrecere. Si l-a dorit acasa inca de cand acesta a condus-o prima data, dar Nicolas a refuzat politicos invitatia… “la o cafea”. A inceput asaltul a doua zi, cu flori, bomboane si zeci de mesaje pe telefon.

Romantic, presedintele Frantei si-a luat iubita pe nepregatite de acasa, chiar in Ajunul Craciunului, si a cerut-o de nevasta in Egipt. Aisbergul s-a topit. In februarie 2008 erau deja casatoriti, iar de un an incoace Carla pare ca s-a linistit. Isi acompaniaza sotul in toate vizitele de stat importante, lanseaza albume, merge la licitatii de caritate. Ba chiar a trait si o noapte pasionala, alaturi de Dalai Lama si invataturile sale, la un templu budist.

Hotarat lucru. Doamna Sarkozy este acum un vulcan adormit. Nimeni nu poate spune cu exactitate daca va mai erupe vreodata si va starni pasiuni devastatoare sau daca va ramane pentru totdeauna intaia nevasta sexy a Frantei.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Carla Bruni Sarkozy vs Letizia de Asturias. Care e mai atragatoare?
Carla Bruni Sarkozy vs Letizia de Asturias. Care e mai atragatoare?

Razboi rece? Mai degraba, demonstratie de sarm si eleganta. Carla Bruni Sarkozy si printesa Letizia a Spaniei au aratat cat de puternice si frumoase sunt femeile de la dreapta unor soti celebri. 

Portret:
Portret: "Iepuras" coconas a fugit peste imas!

In zi de sarbatoare, avem dezlegare… la iepurasi. Nu este vorba nicidecum despre urecheatii cu panerele pline de oua, ci despre cei ai lui Hugh Hefner, cu nuri savurosi. Doar ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!

Portret: FUP (Femei Urate, dar cu Personalitate)
Portret: FUP (Femei Urate, dar cu Personalitate)

Au schimbat lumea! Fie ca e vorba de eleganta si diplomatia lor, de felul cum tin in fata ecranului milioane de oameni, cum se misca pe terenul de sport.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.