Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

EDU.RO, site-ul oficial pe care se vor afisa REZULTATE BACALAUREAT 2013

EDU.RO

EDU.RO, site-ul Ministerului Educatiei va publica duminica, 7 iulie, REZULTATE BACALAUREAT 2013.

REZULTATE BACALAUREAT 2013In fiecare an EDU.RO publica pe o pagina speciala dedicata examenului de BACALAUREAT 2013 REZULTATELE de la bac pentru fiecare judet in parte.

 

EDU.RO, portalul unde candidatii pot gasi MODELE DE SUBIECTE si BAREMUL DE CORECTARE, va publica rezultatele duminica 7 iulie. Rezultatele finale ajung online pe 12 iulie dupa depunerea contestatiilor. EDU.RO publica cele mai noi informatii si documentele necesare inscrierii in toate formele de invatamant din Romania.

Absolventii de liceu intra de luni in febra Bacalaureatului: cei 160.1000 de candidati inscrisi sustin luni proba scrisa la Limba si Literatura Romana, marti urmeaza proba la limba materna iar miercuri si joi proba obligatorie a profilului urmata de proba la alegere a profilului.

Rezultatele vor fi afisate pe 8 iulie, pana la ora 12.00 pe EDU.RO, iar contestatiile pot fi depuse in aceeasi zi, pana la ora 16.00. Rezultatele finale, dupa rezolvarea contestatiilor, se vor afisa in 12 iulie.

La prima sesiune a bacalaureatului din acest an, care a inceput in 2 iulie cu probele orale, s-au inscris 188.251 de candidati, dintre care peste 147.000 sunt din promotia actuala, iar restul din promotii anterioare.

Candidatii care nu s-au prezentat la probele orale pot participa la probele scrise, insa nu pot promova examenul de bacalaureat.  Mai multe infiormatii despre modele, subiecte, rezultate si barem pentru BACALAUREAT 2013 puteti afla pe sectiunea speciala a www.stirileprotv.ro.
 

 

 

Sursa: , Data publicarii: 1 Iulie 2013
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed