BACALAUREAT 2013. Subiecte si barem la matematica si istorie

Ultimul update: Sambata 01 Iunie 2013 07:00
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2013 14:28
Categorie: Bacalaureat 2017
Bacalaureat

Elevii olimpici sustin astazi ultima proba scrisa, la alegere, a profilului, sesiunea scrisa a examenului de BACALAUREAT 2013.

Marti, 28 mai, a avut loc proba scrisa obligatorie a profilului, cand olimpicii au sustinut examen la matematica sau istorie.

Din cei 209 elevi inscrisi la BACALAUREAT 2013 numai 206 s-au prezentat la proba obligatorie a profilului sustinut, proba scrisa in cadrul BAC 2013. Absolventii au avut subiecte diferite, in functie de profil si specializare. Astfel, la matematica au existat trei tipuri de subiecte.

BACALAUREAT 2013. CALENDARUL examenului de BACALAUREAT NATIONAL 2013

Elevii din ramura teoretica, profilul real, specializarea matematica-informatica si cei din ramura vocationala, profilul militar, specializarea matematica-informatica, au avut de rezolvat subiecte din categoria M_mate-info.

Elevii din ramura teoretic, profilul real, specializarea Stiintele Naturii, au avut de rezolvat subiecte din categoria M_stiinte-naturale.

Pentru elevii din ramura tehnologica, profilul servicii, toate calificarile profesionale, profilul resurse, toate calificarile profesionale, ramura tehnic, toate calificarile profesionale, au primit subiecte din categoria M_tehnologic.

La proba de istorie la BAC 2013, elevii din ramura teoretic, profilul umanist si cei ai ramurii vocationale au avut de rezolvat treui subiecte, notate fiecare cu 30 de puncte.

Elevii care nu merg la olimpiada se pot inscrie pana vineri, 31 mai, la BACALAUREAT 2013.

Bacalaureat Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

BACALAUREAT 2013. Schimbarea anuntata de Ministerul Educatiei, cu doua saptamani inainte de examene

BACALAUREAT 2013. Schimbarea anuntata de Ministerul Educatiei, cu doua saptamani inainte de examene

Expertiza grafologica

Rasturnare de situatie in cazul celor doi elevi din Dambovita, eliminati din Bac. Ce arata analiza grafologica a lucrarilor

Ce se va intampla cu elevii din Dambovita eliminati de la Bac pentru scrisuri diferite. FOTO cu lucrarile

BAC 2017. Inscrierile pentru a doua sesiune de bacalaureat incep azi. Pentru prima data, examenul incepe cu probele scrise

Alexandru, Sibiu

Un absolvent din Sibiu a depus contestatie dupa ce a obtinut 9,80 la Romana. Ce nota a primit dupa recorectare

O absolventa din Adjud a obtinut 4,10 la Filosofie, insa a depus contestatie. Ce nota a obtinut. Profesor: "Ne batem joc"

Un elev din Iasi care luase 6,01 la Bac a picat dupa ce a facut contestatie. Tanarul este si arbitru asistent de fotbal