Vremea 7 noiembrie 2017. Marți, persistă ceața și burnița în sudul și estul țării

×
Codul embed a fost copiat

Ziua de marți ne-aduce vreme închisă, cu ceață și burniță în sudul și estul țării. În rest se menține timpul frumos și vom avea maxime de la 8 la 17 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest.

Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici înnorarile persistă; dimineață sunt condiții de ceață, iar peste zi e posibil să cadă doi-trei stropi de ploaie. Temperaturile, la fel că ieri, se opresc pe la 12-13 grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, rămânem cu atmosfera mohorâtă și nu este exclus să plouă slab sau să burniteze.

Maximele ajung pe la 13 grade; dar noaptea ne-aduce temperaturi destul de ridicate: în zori vor fi în jur de 7 grade.

Și în nordul Moldovei și în Bucovina avem din nou atmosfera apăsătoare, mulți nori și condiții de ceață și burniță pe la campie.

Citește și
vremea romania
Vremea 5 noiembrie 2017. Duminică, persistă ceața și ploile
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Nici în regimul termic nu sunt schimbări importante: maximele vor fi de la 10; la 13 grade.

În schimb, în nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim vreme de toamna blanda, cu soare, câțiva nori și până la 15 grade în termometre.

In ținuturile vestice se anunță încă o zi plăcută, însorită, cu temperaturi mai ridicate decât în mod normal. În regiunile deluroase de aici se pot atinge 17 grade. Vântul rămâne activ în sudul Banatului și ar putea depăși viteze de 55-65 KM/h.

In centrul României avem o dimineață rece, cu ceață în zonele de depresionare. Mai târziu se arată soarele și temperaturile urcă spre 14 grade pe partea vestică a provinciei. La munte vântul mai are unele porniri; în special la altitudini mari.

În Oltenia atmosfera se menține închisă; la începutul zilei avem din nou condiții de ceață; iar temperaturile, comparabile cu cele de ieri, se opresc pe la 13-14 grade.

Pe timpul nopții se întețește vântul. Vreme neplăcută găsim și în sudul țării: cer acoperit și negură la începutul zilei. Temperaturile rămân la valorile de ieri: după prânz se vor înregistra cel mult 13-14 grade.

 

 

 

 

 

Miercuri, așteptăm atmosfera închisă, cu înnorări persistente. Soare va fi doar prin nord-vest și centru, însă ploile vin abia spre seară și vor uda Oltenia, local Muntenia și vestul țării. La munte pot apărea ninsori cu lapoviță, iar în masivele sudice se pot adună 15 litri de apă pe metru patrat.

 

Joi, o să avem vreme destul de neplăcută, cu ploi în majoritatea zonelor. La munte mai apare lapoviță, iar la câmpie ceață.

 

Vineri: cam aceleași condiții de toamna mohorâtă. Pe zone restrânse vor fi ploi slabe sau burniță, pe crestele Carpaților va fi lapoviță, iar în ținuturile joase așteptăm ceata.

 

București

Rămânem cu atmosfera mohorâtă toată săptămâna.

Marți, ceața poate dura câteva ore, apoi cerul rămâne acoperit și maximă se oprește pe la 12 grade.

 

Miercuri: Aproape nicio schimbare. O să avem înnorări persistente, atmosfera închisă, ceață dimineață și ceva ploi în noaptea următoare. Minimă va ajunge la 8 grade.

 

Joi, o să plouă din când în când, vântul va avea unele intensificări și temperaturile pierd un grad sau doua.

 

Vineri, s-ar putea să zărim și soarele pentru scurte momente. Maximă ajunge pe la 14 grade. Noaptea vine frigul și temperatura coboară până la 3 grade.

 

Munte

La munte, astăzi prindem vreme frumoasă. Pe vai și în depresiuni apare ceață, iar pe crește, vântul va fi mai insistent.

 

Miercuri, o să plouă în cele mai multe zone. La altitudini de peste 1500 metri va domină lapoviță, iar în masivele sudice se strâng cantități importante de apa.

 

Joi, ploile continuă, pe crește mai sunt ceva ninsori și lapoviță, iar temperaturile scad.

 

Atmosfera va fi neplăcută și vineri. Ploile se răresc, iar temperaturile continuă să coboare, așa că la altitudini mai mari, vor domină ninsorile și lapoviță.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Vremea 6 noiembrie 2017. Luni, norii nu se risipesc și va ploua slab
Vremea 6 noiembrie 2017. Luni, norii nu se risipesc și va ploua slab

Luni, norii persistă în sudul și estul țării si o să plouă slab sau o să burnițeze pe spații mici, iar în Carpații Meridionali va fulgui. În rest se anunță o zi plăcută. Dimineață în zonele joase din centru, sud și est o să apară ceață.

Vremea 5 noiembrie 2017. Duminică, persistă ceața și ploile
Vremea 5 noiembrie 2017. Duminică, persistă ceața și ploile

Până la ora 10, ceața persistă în județele Olt, Dolj și Mehedinți dar și în Mureș, Albă, Sibiu, Brașov, Harghita, Covasna, Constanța și Tulcea. În județele Cluj, Sălaj și Bistrița Năsăud va fi ceață persistența până la ora 11.

Vremea 4 noiembrie 2017. În Capitală, maxima va atinge 15 grade. Unde va ploua
Vremea 4 noiembrie 2017. În Capitală, maxima va atinge 15 grade. Unde va ploua

Ziua de sâmbătă ne-aduce vreme schimbătoare și câteva ploi slabe în sudul și estul țării; soare și atmosfera mai plăcută în rest. Maximele pleacă de la 8 grade în Transilvania estică și ajung la 16 grade în Lunca Dunarii.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.