Vremea 4 iulie 2018. Zonele în care există șanse de ploaie

Ultimul update: Miercuri 04 Iulie 2018 10:21
Data publicarii: Miercuri 04 Iulie 2018 08:47
Categorie: Vremea

Miercuri ajungem la normal cu temperaturile. Ploile apar sporadic prin sud şi la munte, dar în ansamblu avem timp frumos şi maxime de la 24 la 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia.

Cum va arăta vremea în fiecare regiune:

În Bărăgan şi Dobrogea, norii apar din când în când şi vor lase averse slabe, pe suprafeţe destul de mici. Vor fi şi perioade cu soare, iar temperaturile vor urca până la 28 de grade.

Mai sus, în Modova sudică şi în nordul Munteniei găsim atmosferă plăcută, înnorări trecătoare şi poate câţiva stropi de ploaie. Temperaturile urcă până la 28 - 29 de grade Celsius.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, vremea continua să se încălzească, temperaturile ajung pe la 28 de grade, iar şansele de ploaie sunt aproape inexistente.

ANM: Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Se mai încălzeşte puţin şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. O să avem vreme frumoasă, soare, foarte puţini nori şi temperaturi agreabile.

În ţinuturile vestice găsim vreme bună. Apar ceva înnorări, dar e puţin probabil să plouă. Se face mai cald decât marți: pe la amiază se vor înregistra 29 - 30 de grade.

În Transilvania este răcoare acum dimineaţa, mai ales în depresiuni. Temperaturile cresc de la o oră la alta; cerul va fi mai mult senin şi doar pe la munte s-ar putea să vină o aversă, două.

În Oltenia se mai încălzeşte puţin. Se pot atinge 32 de grade, dar vor veni şi câteva averse slabe, cu descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Şi în ţinuturile sudice găsim atmosferă cam schimbătoare, momente însorite, dar şi ceva nori de ploaie.

BUCUREȘTI

Temperatura urcă din nou spre 29 de grade, se înnorează din când în când şi pot să apară scurte reprize de ploaie. La fel va fi joi: atmosfera schimbătoare, înnorări şi condiţii de averse.

Vineri se face mai cald. Vom avea o zi însorită şi o amiază călduroasă, cu 31 de grade, la umbră. În noaptea de vineri spre sâmbătă s-ar putea să vină o aversă, două.

Ziua de sâmbătă ne-aduce vreme caldă, soare, dar şi averse trecătoare. Vântul rămâne activ şi maximă ajunge la 30 de grade.

LA MUNTE

Se mai încălzeşte puţin, o să avem atmosferă plăcută, dar către seară pot să apară câteva ploi zgomotoase, pe zone restrânse. Vreme bună avem şi joi, ploi sporadice în a doua parte a zilei şi temperaturi în creştere uşoară.

Vineri continua să se încălzească, însă după prânz vin averse mai serioase în Carpaţii Occidentali, local şi în celelalte masive.
Ziua de sâmbătă ne-aduce vreme instabilă, averse după-amiază în toată zona montană, descărcări electrice, intensificări de vânt, poate şi grindină. Temperaturile încep să scadă.

LA MARE

Pe litoral prindem vreme frumoasă dimineaţă şi condiţii de averse slabe, mai târziu. Joi şansele de ploaie cresc din nou în a doua parte a zilei. Până atunci avem soare, briza activa şi temperaturi plăcute.

Vineri se face mai cald; va domina atmosfera însorită, dar e posibil să cadă şi 2 - 3 stropi de ploaie. Sâmbătă se anunţă o zi frumoasă şi caldă, cu până la 28 de grade pe plajă şi în jur de 23 de grade în apa mării.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vremea 3 iulie 2018. Temperaturile urcă până la 28 de grade

Vremea 3 iulie 2018. Temperaturile urcă până la 28 de grade

VIDEO PROTVPLUS.RO

vremea, nori, ploaie, furtuna

Vremea 21 iulie 2018. Cer înnorat, ploi și furtuni cu fulgere și tunete

Vremea 20 iulie 2018. Revin ploile în toată ţara. Pe Litoral ar putea cădea grindină

Cod galben de furtună în Bucureşti şi mai multe judeţe, joi seară

Vremea 19 iulie 2018. Atmosferă schimbătoare, cu ploi torențiale

Vremea 18 iulie 2018. Ploi puternice în mare parte din țară

Vremea 17 iulie 2018. Temperaturi de până la 32 de grade, în mai multe regiuni

ploi

ANM: Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea 16 iulie 2018. Zonele în care revin ploile

Vremea 15 iulie 2018. Sunt aşteptate averse în mai multe regiuni din ţară

Vremea 14 iulie 2018. Sunt anunţate ploi torenţiale cu grindină şi vijelii

Cod Galben de ploi torențiale în 7 județe. Vreme instabilă în mai multe zone

Vreme caldă în majoritatea zonelor țării. Ce temperaturi se vor înregistra în weekend