Vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă. Regiunea unde se ating 27 de grade


Ultimul update: Joi 17 Octombrie 2019 09:58
Data publicarii: Joi 17 Octombrie 2019 08:08
Categorie: Vremea

Joi avem altă zi caldă și plăcută, în ciuda înnorărilor și a ceții din prima parte a zilei.

Spre amiază apare soarele și temperaturile ajung la 26 de grade în ținuturile vestice.

Vremea pe regiuni

 

În sud-est poate apărea și burnița, în special în Bărăgan și nordul Dobrogei, dar pe la prânz se înseninează și se mai încălzește puțin. Miercuri au fost și 23 de grade în zonă.


În Moldova sudică și în nordul Munteniei ne confruntăm cu aceleași condiții meteo: negură densă, umezeală mare și atmosferă neplăcută până pe la amiază. Mai târziu se arată soarele și se mai încălzește, însă la noapte avem din nou burniță și ceață.


A apărut ceața și în nordul Moldovei și în Bucovina. Atmosfera se menține mohorâtă până la amiază, apoi se mai dezmorțește și zărim soarele. Miercuri, în zona deluroasă au fost cel mult 17 grade, la fel va fi și joi.


În nordul Transilvaniei și prin Maramureș, soarele apare peste tot și va fi neobișnuit de cald, ca și în ultimele zile. Miercuri s-au atins 27 de grade la Târgu Lăpuș. Și noaptea va fi plăcută.


În ținuturile vestice, vremea se menține frumoasă și foarte caldă la amiază. Temperaturile depășesc valorile obișnuite chiar și cu zece grade.


În Transilvania, ceața se extinde cu fiecare oră, dar pe la prânz prindem timp frumos și temperaturi plăcute. Situația va dura cam toată săptămâna.


Vreme bună găsim și prin Oltenia. Dimineața sunt condiții de ceață, la fel și noaptea, însă mare parte a zilei o să avem soare și temperaturi de peste 20 de grade.


În regiunile sudice, negura se ridică după ora 11, ca și miercuri, apoi se face mai cald și se pot înregistra și 23 de grade. 


În București, este un pic de ceață și s-ar putea să se extindă în următoarele câteva ore. Situația va fi mult mai bună după prânz, când se ating din nou 21, poate 22 de grade.


La munte, și ziua de joi ne aduce timp frumos, cer senin și temperaturi ridicate. Doar pe văi și în depresiuni, ceața poate să persiste câteva ore.

 

Prognoza meteo pe următoarele 4 zile

 

Ziua de vineri începe cu ceață și atmosferă apăsătoare în Moldova, Bărăgan și Dobrogea. Mai târziu se înseninează, iar în ținuturile vestice se ating din nou 26 de grade.
 

Sâmbătă, amiaza ne aduce soare, atmosferă plăcută și temperaturi ridicate peste tot. În vest, centru și la munte va fi mult mai cald decât în mod obișnuit; dar în zonele estice avem din nou ceață persistentă la începutul zilei.
 

La fel va fi și duminică: vreme caldă și frumoasă, dar după ce se risipește ceața matinală din estul și sud-estul țării. Temperaturile ajung pe la 27 de grade în ținuturile vestice, însă va fi destul de cald și în rest.


În București, la fel va fi și vineri: atmosferă apăsătoare și ceață dimineața, dar soare și vreme frumoasă după prânz.
 

Și ziua de sâmbătă începe cu vreme mohorâtă, negură și multă umezeală. Mai târziu, însă, apare soarele, se face mai cald și se ating 23 de grade.
 

Soare și vreme bună avem și duminică, dar după ce se risipește ceața. Amiaza se anunță caldă și plăcută, iar temperatura ajunge din nou pe la 23 de grade.


La munte, și vineri va domina atmosfera însorită și va fi mai cald decât în mod obișnuit.
 

Sâmbătă prindem încă o zi frumoasă, cu cer senin și un vânt mai activ în zonele de creastă.
 

Condiții meteo foarte bune avem și duminică: soare, atmosferă plăcută și temperaturi ridicate pentru acest moment al anului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vreme schimbătoare miercuri. Regiunea unde se vor înregistra 28 de grade
Cine e Ludovic Orban, propus premier. Anti PSD de pe vremea USL și dansator la petreceri
Vremea se menține caldă și marți. Regiunile unde apar ceaţa şi burniţa
VIDEO PROTVPLUS.RO