Trei muncitori din Timisoara au ajuns la spital dupa ce un zid a cazut peste ei. Una dintre victime este in stare grava

Ultima actualizare: 22-07-2014 07:00

Un zid al unei case vechi din Timisoara s-a prabusit, vineri seara, si a prins sub daramaturi trei muncitori care lucrau la constructie.

Medicii SMURD, ajunsi rapid la fata locului, i-au scos de sub mormanul de caramizi, iar unul dintre barbati este in stare grava la spital. Ceilalti doi au fost mai norocosi, iar medicii spun ca ranile lor nu le pun viata in pericol.

Incidentul s-a petrecut la scurt timp dupa ce o furtuna puternica s-a abatut asupra Timisoarei. Este foarte posibil, spun martorii, ca ploaia si rafalele puternice de vant sa fi destabilizat zidul vechi. Cei trei muncitori au fost prinsi sub daramaturi.

"La vecinul nostru a picat un zid... Cum au lucrat, cum au facut... a picat un zid... De la furtuna asta, a picat pe trei oameni", a spus un vecin.

Doua echipaje SMURD si o Ambulanta au ajuns imediat la fata locului. Pe unul dintre muncitori l-au gasit aproape ingropat sub caramizi. Era lovit la cap si a fost transportat de urgenta la spital.

"Au fost adusi trei pacienti, cu politraumatism prin strivire. Este unul din pacienti cu leziuni multiple. Ceilalti doi sunt raniti mai usor", a spus Niculina Claudia Julea, Spitalul Judetean Timisoara.

Politistii au deschis o ancheta: pe de-o parte pentru a stabili daca furtuna a avut vreo contributie in producerea accidentului si pentru a vedea in ce conditii lucrau muncitorii la casa, o locuinta particulara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO