Vacanțe la jumătate de preț, la Târgul de Turism din Capitală. Ce oferte puteți găsi


Ultimul update: Vineri 15 Noiembrie 2019 10:16
Data publicarii: Joi 14 Noiembrie 2019 18:56
Categorie: Stiri Turism

Cei care nu știu unde vor petrece sărbătorile sau concediul următor sunt așteptați la Târgul de turism, deschis la Romexpo, în Capitală.

Cu puțin noroc, vor găsi locuri libere și reduceri, pentru Crăciun și Revelion. Iar pentru vară, vacanțele sunt acum și la jumătate de preț.

Mulţi români sunt deja cu gândul la vară. Pentru 7 nopţi în Antalya, de exemplu, vor plăti 220 de euro de persoană la un hotel de patru stele. Pachetul este cu 50 la sută mai ieftin dacă îl cumpără acum de la târg.

O agenţie îi ademeneşte pe turişti cu un sejur de 7 zile în Grecia, la început sau final de sezon.

Raluca Hatmanu, reprezentant agenție: „În anumite destinaţii din Grecia, precum Thassos sau Riviera Olimpului, cazarea se întâmplă fără nicio masă, iar turiştii trebuie să achite doar transportul cu autocarul."

Şi pentru sărbători se mai găsesc locuri libere și reduceri. 5 zile la piețele de Crăciun din Viena, Praga sau Budapesta costa 165 de euro de persoană, cu 25 de euro mai puţin. Pentru o vacanţă în Laponia, reducerea ajunge la 150 de euro.

Pentru revelion, un pachet de 3 nopţi în Poiana Braşov, la hotel de 4 stele, la baza pârtiei de ski, costă aproximativ 1100 de euro. La jumătatea de preţ sunt oferte pentru stațiunea Bansko din Bulgaria. Au apărut şi vacanţele pentru ski.

Ciprian Enea, consultant de turism: „Cu 20-30 la sută mai mult buget vom merge în vacanţă la ski în Austria. Cei care îşi permit să dea 2000-2500 de euro vor alege o staţiune din Alpii Francezi sau Alpii elveţieni. "

La târgul de turism a fost prezent şi ministrul Virgil Daniel Popescu. A făcut doar un tur scurt, s-a fotografiat şi a primit suveniruri.

Ministrul a vorbit și despre planurile pe care le are pentru turismul românesc.

Virgil Daniel Popescu, Ministrul economiei, energiei și mediului de afaceri: „Voucherele de vacanţă rămân în continuare, nu este o problemă, sunt un vector de marketing. Vrem să dezvoltăm mai mult turismul şi în special income ul de turişti. "

Târgul va avea loc între 14 și 16 noiembrie 2019, între 10.00-18.00 și pe 17 noiembrie 2019 între 10.00 și 16.00.

FULLSCREEN
Vacanțe la jumătate de preț, la Târgul de Turism din Capitală. Ce oferte puteți găsi
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO