Soarele, scump la vedere pe litoral. Turistii s-au bronzat in reprize

×
Codul embed a fost copiat

Musafirii de pe litoral care nu s-au lasat descurajati de ploile de sambata si si-au spus "poate va fi mai frumos duminica" au avut oarecum dreptate. A iesit soarele si pe strada cu hotelurile lor. Cu raze putine, si in reprize, dar tot a fost ceva.


Vremea le-a jucat feste turistilor toata ziua. Soarele a fost cam zgarcit, asa ca cei care sperau sa prinda un pic de bronz n-au prea avut noroc decat vreo doua ore.

Mai mult imbracati, turistii au dansat cat a fost ziua de lunga, ca sa se mai incalzeasca, bineinteles.

Prima varianta pe care au ales-o, insa, cei mai multi dintre turisti a fost o plimbare cu telegondola. Capatul de linie este la Cazinoul din Mamaia, iar calatoria care dureza circa 10 minute, costa 10 lei.

O alta varianta a fost, de exemplu, autobuzul supraetajat care face legatura intre Mamaia si Constanta. Pretul unei calatorii este 4 lei iar una dintre statii ne lasa chiar la delfinariu. Vedetele din China, Chen Chen, Pei Pei si Ni Ni i-au distrat pe turisti cu tumbe si alte giumbuslucuri. Showul dureaza in functie de cheful de distractie al delfinilor, un sfert de ora, 20 de minute.

Citește și
meteo, vremea, nori
Zi de septembrie pe litoral. Vacanta de Rusalii, o dezamagire pentru turisti
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Dupa o jumatate de ora petrecuta astfel, turistii au putut porni spre zona portuara unde s-au putut plimba prin fata Cazinoului sau au admirat pestii de la acvariu. Intrarea - 9 lei de persoana, iar turul nu dureaza mai mult de 10 minute.

Cei carora le permite portofelul nu au ratat terasele, unde au ramas cateva ore. Cei care nu s-au multumit cu niciuna dintre variantele de mai sus, au urmarit filme in camera de hotel.

Meteorologii mai anunta vreme instabila si luni insa fara ploi, asa ca este foarte posibil sa prindeti un pic de culoare pe piele. Cei care au de gand sa vine la mare, trebuie sa stie ca preturile la cazare in statiunea Mamaia sunt cuprinse intre 130 de lei de persoana la 3 stele si 500 de lei la 5 stele.

In statiunile din sud pretul scade cam cu 30 de lei, dar puteti lua in calcul si varianta cazarii la particulari unde cea mai ieftina camera costa intre 60 si 80 de lei.

Citeste si:

Raspunsuri surprinzatoare la intrebari extrem de simple. 5 lucruri pe care credeai ca le stiai

VIDEO Spectacol incandescent. Lava unui vulcan din Hawaii se revarsa intr-un lac

Explicatie bulversanta. De ce a aparut Miss Albania fara lenjerie intima pe covorul rosu

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Ziua nu s-au prea bronzat, dar au recuperat noaptea distractia, in cluburile de pe litoral
Ziua nu s-au prea bronzat, dar au recuperat noaptea distractia, in cluburile de pe litoral

Cluburile de lux din statiunea Mamaia au fost neincapatoare pentru tinerii dornici de un weekend de neuitat. Nici gand de oboseala! Toata lumea a plecat acasa doar la ivirea zorilor.

Zi de septembrie pe litoral. Vacanta de Rusalii, o dezamagire pentru turisti
Zi de septembrie pe litoral. Vacanta de Rusalii, o dezamagire pentru turisti

Weekend-ul prelungit de Rusalii se dovedeste a fi o mare dezamagire pentru romanii cu rezervari pe litoral. Cand s-au trezit au avut senzatia ca incep o zi de septembrie. Nici vorba de bronzat la 22 de grade, iar scaldatul a fost un act de curaj.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

Manevra Iranului care ar lăsa loc de negocieri diplomatice în războiul din Ucraina. Ce le lipsește rachetelor livrate Rusiei
Manevra Iranului care ar lăsa loc de negocieri diplomatice în războiul din Ucraina. Ce le lipsește rachetelor livrate Rusiei

Iranul a livrat rachete Rusiei, dar fără lansatoarele necesare, pentru a fi folosite în Ucraina, ceea ce poate însemna că încă se mai are în vedere o soluție diplomatică.