Se anunta cel mai aglomerat weekend pe litoral. Romanii au o zi libera in plus de Rusalii

Ultima actualizare: 26-04-2012 15:27

Pregatiti-va bagajele pentru ca urmeaza cel mai aglomerat weekend de pana acum, si la mare, dar si la munte. Duminica si luni sunt Rusaliile, o sarbatoare importanta pentru crestini si libera pentru angajati.

Multi s-au invoit de vineri si-au capat astfel o scurta vacanta. Pe faza, agentiile de turism ofera si ele pachete mai ieftine cu 20%.

Elena abia asteapta sa probeze costumele de baie pe care si le-a cumparat special pentru acest weekend.  Pleaca la Mamaia si pentru ca luni are liber, iar vineri este zi scurta, asa ca va sta trei nopti. Hotel de trei stele, 188 de lei, mic dejun inclus.

De altfel, hotelierii din Mamaia se lauda ca au deja rezervari pentru 70% dintre camere, cel mai mare grad de ocupare de anul acesta.

Sunt insa si romani care vor sa-si petreaca cele patru zile in afara tarii. Cei mai multi au ales plajele strainilor. Trei nopti de cazare, cu doua mese pe zi, ajung sub 100 de euro pentru o persoana, atat la bulgari, cat si la croati. In timp ce la Istanbul pachetul ajunge la 440 de euro, iar in Barcelona la 470.

2011 este al treilea an de cand avem liber in prima si a doua zi de Rusalii. Pe langa alte 9 sarbatori legale.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO