"Plateste unul, pleaca doi" si hotelul cu cazare de 1 euro/noapte. Ofertele puse la bataie la targul de turism de la Romexpo

Ultima actualizare: 15-03-2015 07:05

A sosit acel moment din an in care lumea incepe sa se intrebe din ce in ce mai des unde este mai bine sa-si petreaca vacanta de vara. Iar agentiile de turism au reinceput lupta de convingere.

Printre destinatiile propuse pentru 2015 sunt: Iordania, Antarctica si Patagonia. Turcia si Grecia raman insa in topul preferintelor, semn ca oamenilor le place sa mearga pe drumul batatorit.

Agentiile de turism vin cu oferte atractive, asa ca numarul celor care si au rezervat deja sejurul pentru lunile insorite a crescut cu 25 la suta fata de anul trecut.

Pe plan intern, noutatea ar fi un pachet all-inclusive in Delta Dunarii. 349 de lei de persoana pentru un weekend, caci romanul a prins in ultimii ani gustul vacantelor scurte de la sfirsit de saptamana.

Bogdan Stefan, directorul unei agentii de turism: ''Transport cu autocarul, cazare pensiune completa 2 nopti, excursie exploreaza Delta Dunarii.''

Noutati mari sunt insa pentru aceia care aleg o vacanta peste hotare. Egipt, Maroc, Iordania sunt cateva destinatii care revin cu oferte. Atentie insa la Egipt, unde Ministerul Afacerilor Externe a dat avertizari de calatorie.

Mai exista circuite in Insula Pastelui, Patagonia si Tara de Foc. Costa 3850 de euro de persoana. Iar cei care aleg pachetul Venezuela, Ecuador, Panama, Galapagos platesc chiar si 5000 de euro de persoana. India e si ea in carti.

Cei care aleg vacanta in functie de pret trebuie sa stie ca, la targul care are loc in aceste zile in Bucuresti, pot gasi cazare in Turcia cu doar 1 euro pe noapte. Ce-i drept, intr-un hotel de 3 stele de pe plaja din Kemer si 3 mese asigurate. Trebuie sa-si achite insa biletele de avion.

Tot in zilele targului, cei care aleg Antalya vor beneficia de oferta ''plateste unul, pleaca 2''.

Ciprian Enea: "E cel mai bun an de dupa 2008 incoace. Dupa ani in care am avut dificultati, agentiile de turism revin cu oferte care conving un numar tot mai mare de romani."

Targul de turism are loc la Romexpo si e deschis pana duminica.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO