Festival de flori in centrul Timisoarei. Artisti din toata Europa au creat decorul impresionant

Ultima actualizare: 04-05-2017 07:32

La Timisoara, milioane de trandafiri, petunii, frezii si lalele au imbracat centrul orasului, la a treia editie a festivalului de flori. Fantanile sunt invelite si ele cu muschi verde, iar copacii - cu teancuri de carti.

Explozia de culori si aranjamentele spectaculoase de flori le fura imediat privirea celor care trec prin zona pietonala din Timisoara. Decorul a devenit rapid locul favorit pentru fotografii care sa faca impresie pe internet.

Fantanile s-au transformat si ele, dupa ce au fost acoperite cu muschi si frunze. Copacii sunt plini de carti, iar crengile impletite cu flori."Sunt din Rusia,e foarte frumos aici, da, tocmai am ajuns de cate ore. Multumesc pentru aceasta vacanta”, spune o turista

Artisti romani, olandezi si polonezi au contribuit cu totii la decorul de poveste. Designerilor le-a luat cateva zile sa amenajeze centrul Timisoarei ca-n povesti. Nimeni nu pleaca de aici fara sa isi faca macar o poza.

Luca si Ana, doi frati, abia s-au dezlipit de motocicletele pline cu flori. Cei care au vrut sa plece acasa cu o amintire, au cumparat flori in ghiveci. O muscata costa 7 lei, orhideea 12 lei, iar cactusul 10 lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO