De Martisor, hotelierii au oferit reduceri de pana la 70% pentru vacanta de 1 mai. Care au fost cele mai cautate statiuni

01-03-2015 18:54


Hotelierii de pe litoral au oferit turistilor, de Martisor, reduceri-bomba pentru vacanta de 1 mai.

Pachetele au fost reduse chiar si cu 70%, iar cine a fost inspirat sa rezerve din timp, a facut duminica o afacere buna. Cele mai cautate statiuni sunt, si in acest an, Mamaia si Vama Veche.

Telefonul a sunat incontinuu la hotelierii de pe litoral, care au lansat numai pentru duminica oferte-martisor pentru mini-vacanta de 1 mai.

Geanina Stefan, hotelier: "Am pregatit pentru toti turistii nostri - vechi si noi - oferte valabile o singura zi, discounturi intre 30 si 70 la suta, oferte de early-booking, asta insemnand plata integrala a sejurului. Inca suna telefonul."

Anul acesta, 1 Mai cade intr-o zi de vineri, asa ca hotelierii au pregatit oferte pentru cei care viseaza la un weekend prelungit. Cele mai cautate au fost hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia. Aici discount-urile au fost de 15 procente. La apartamente insa reducerile au ajuns pana la 30 la suta.

Razvan Istrate, administratorul unui site de rezervari: "S-au rezervat foarte, foarte multe apartamente fata de o zi obisnuita, este o crestere de 300%."

Fara reduceri, apartamentele de doua camere din nordul statiunii Mamaia se inchiriaza cu 100 sau 200 de euro pe noapte, in functie de lungimea sejurului. Ofertele early-booking de astazi au fost extrem de cautate.

Aurelian Marin, reprezentant ANAT: "Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, rezervarile sunt duble, vanzarile sunt duble. Se pare ca de la an mai devreme si mai devreme dorinta de rezervare a turistilor se devanseaza."

Reducerile de Martisor au fost valabile numai pentru 1 martie, dar programul early-booking continua pana pe 31 martie cu oferte tentante. Desi mai sunt doua luni pana la vacanta de 1 mai, jumatate din locurile de cazare au fost deja rezervate.

VIDEO PROTVPLUS.RO