Cand vine vorba de vacante, romanii fug cat mai departe. 70% din vacantele rezervate, in strainatate

Dată publicare: 17-11-2012 19:47
Dată actualizare: 20-11-2012 01:19


Oricat de frumoasa ar fi tara noastra, cand vine vorba de vacante, cei mai multi dintre romani fug unde vad cu ochii, cat mai departe posibil. Cauta servicii mai bune, preturi acceptabile sau macar justificate pentru ce gasesc la destinatie.

La Targul International de Turism deschis in Bucuresti, operatorii s-au straduit sa ii atraga in cele mai ofertante locuri de la noi, dar peste 70% dintre vacantele rezervate pentru vara viitoare sunt in afara tarii.

Operatorii de turism din Tinutului Lapusului au incercat sa-i introduca pe vizitatorii targului in atmosfera zonei cu un ansamblu popular adus special pentru targ.

Nici reprezetatii Sibiului nu s-au lasat mai prejos. Fosta capitala culturala a Europei ramane in continuare un promotor pentru frumusetile din centrul tarii. Tocmai de aceea Sibiul este in topul primor cinci destinatii preferate din Romania.
Operatorii din Romania incearca sa-i atraga pe turisti prezentandu-le obiceiurile si traditiile specificei fiecarei zone. Chiar si asa, cand vine vorba de vacante, romanii prefera destinatiile din afara tarii''

Cele mai cautate destinatii de vara raman Grecia, Turcia si Bulgaria, iar cei care vor vacante exotice pleaca in Thailanda, Chile sau India.

Targul de turism de la Romexpo va fi deschis si duminica.


VIDEO PROTVPLUS.RO