Accesul pe toate pârtiile de schi din Harghita se va realiza cu ajutorul unei singure cartele

Ultima actualizare: 21-01-2022 10:16
Accesul pe toate pârtiile de schi din Harghita se va realiza cu ajutorul unei singure cartele

Accesul pe 12 pârtii din Harghita, aflate în şase locuri diferite ale judeţului, se va putea face, de sâmbătă, pe baza unei singure cartele, a informat Biroul de Presă al Consiliului Judeţean (CJ).

 

Pârtiile de schi pe care se va putea face accesul cu aceeaşi cartelă se află pe o rază de 100 de kilometri, în zonele Bucin, Borsec, Miercurea Ciuc şi Băile Homorod.

"Sezonul de schi e în plină desfăşurare şi pentru pasionaţii acestui sport calitatea serviciilor oferite de domeniile schiabile este esenţială, în acest sens demersurile Consiliului Judeţean Harghita, prin ADI (Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară - n.red) Harghita, au prins contur prin dezvoltarea #SkiHarghita, prima regiune de schi din România, care în prezent include 12 pârtii de schi din 6 locaţii. Accesul pe aceste pârtii se va putea face de sâmbătă, 22 ianuarie, utilizând o singură cartelă ce poate fi achiziţionată la pârtia de schi aleasă. În acest sens au fost distribuite către operatorii domeniilor schiabile 14.000 de cartele", se arată într-un comunicat remis presei.

Tot cu o singură cartelă va fi permis și accesul la wellness

Preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, a precizat că, pe acelaşi model, se doreşte şi includerea ofertei de wellness din judeţ, astfel încât, printr-o singură aplicaţie, să poată fi accesate cât mai multe servicii.

"Turismul devine din ce în ce mai puternic în judeţul Harghita. Prin ADI Harghita, sub coordonarea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Biró Barna Botond, şi a directorului Szabó Károly, am reuşit să dezvoltăm servicii care sunt family friendly. Mergem mai departe şi pe lângă oferta de schi vom include şi oferte de wellness, astfel încât, printr-o singură aplicaţie, să poată fi accesate cât mai multe servicii. Dorim prin diversificarea serviciilor să oferim posibilitatea familiilor din judeţul Harghita să obţină venituri din turism, dar şi din promovarea şi comercializarea produsele locale, tradiţionale şi ecologice", a declarat Borboly Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, citat în comunicatul menţionat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO