“Cea mai mare descoperire facuta vreodata”. Secretul pe care Siberia l-a ascuns timp de 4.000 de ani

Ultima actualizare: 28-09-2012 10:06
Mamut

VEZI VIDEO. Un animal urias a fost filmat luptandu-se sa traversese un rau din inghetata Siberie. Acest video ar putea fi dovada ca mamiferul despre care se crede ca a disparut in urma cu 4.000 de ani inca bantuie Pamantul.

Un oficial al Guvernului rus a fost cel care a filmat mamutul, vara trecuta, in regiunea Chukotka Autonomous Okrug din Siberia.

Uriasul mamifer, care seamana cu un elefant, are fildesi uriasi si blana rosiatica - care seamana cu mostrele de blana colectate de la specimenele de mamut conservate in calota glaciara.

Misterul unor copaci din Polonia. Uite cum arata o padure femrcata, ca cea din "Harry Potter"

“Zvonuri despre un numar de mamuti pe care-i numeri pe degete si care inca traiesc in Siberia circula de zeci de ani si, ocazional, au fost vazuti de localnici. Siberia este un teritoriu enorm si o marte parte nu a fost inca explorata de oameni. Este foarte posibil ca un numar de specii, disparute altundeva, sa traiasca in zona. Daca mamutii lanosi ar fi gasiti in Siberia, ar putea sa incurce planurile Rusiei de a exploata imensele resurse naturale care se gasesc acolo. Ar una una dintre cele mai mari descoperiri din toate timpurile”, a declarat scriitorul de paranormal Michael Cohan.

 

Mamutii erau ceva comun pe Terra acum 10.000 de ani, in timpul ultimei Ere Glaciare. Un mic numar a ramas in si pe Insula Wrangel, langa coasta Siberiei, dar si acestia au disparut in urma cu 4.000 de ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO