America, in alerta. Paianjen mutant, radioactiv, umbla liber printr-o uzina de deseuri toxice

Ultima actualizare: 08-10-2012 03:13
paianjen mutant

O ancheta ampla, initiata de catre oamenii de stiinta americani, investigheaza o panza de paianjen ciudata descoperita in deseurile nucleare.

Mai multi cercetatori s-au deplasat la statia de tratare pentru deseuri nucleare de la Savannah River, din Carolina de Sud. 

Cea mai mare teama a specialistilor, in acest moment, este ca nu cumva paianjenul respectiv sa fi suferit mutatii si transformari in urma expunerii sale la uraniu. Altfel, scenariul din benzile desenate Spider-Man ar putea deveni realitate, comenteaza oamenii, pe internet.

O "panza de un alb ciudat" a fost vazuta de catre angajatii unitatii intr-o instalatie. Acestia au declarat ca nu au observat niciodata asa ceva. Expertii de la Laboratorul National Savannah River au pornit imediat o ancheta in cazul acestui fenomen ciudat, scrie DailyMail.

Oamenii de stiinta au colectat un esantion si l-au studiat. Iar rezultatul a fost uimitor. Potrivit raportului depus la Biroul Federal de Siguranta a Energiei Nucleare, este vorba despre o panza de paianjen autentica, "locatarul" nefiind capturat pana la aceasta ora.

Nu s-au dat inca detalii despre dimensiunile panzei, insa se pare ca ar fi vorba despre o panza de pajanjen autentica. De aceea, acum in echipa cercetatorilor domneste teama existentei unui mutant transformat de radiatii

"Dupa cum stim, viata evolueaza in locuri neobisnuite", a declarat Osman Kadirolu Kemal, un fost profesor de inginerie nucleara de la Universitatea din Istanbul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO