SOC! Steaua se muta la Buzau

19-05-2010 00:00

Gigi Becali le-a dus oua rosii europarlamentarilor de la Bruxelles

Gigi Becali s-a decis! Steaua se muta la Buzau din sezonul viitor, pentru ca patronul nu are bani sa achite taxele pentru stadionul Ghencea. Scapa si de chiria mare si de mania fanilor din Ghencea.

 

"Nu e vorba de demarat negocierile cu cei de la Buzau, acolo jucam sigur. Am prezentat si contractul cu stadionul. Stadionul este omologat, nu este o problema. In Ghencea nu mai puteam sta din moment ce mi-au facut chirie 25.000 de euro si cu cei 40.000 de euro impozit, nu mai am cum sa stau. Pe Steaua nu se mai poate juca, asa au vrut ei, au umflat evaluarea ca sa ma coste mult impozitul pe cladiri", a spus Becali pentru Mediafax.

A doua problema, cea a suporterilor care il injurau la fiecare meci, este si ea rezolvata.

"Nu o sa mai fie nicio problema cu suporterii. Ei mi-au zis sa plec din Ghencea si i-am ascultat. Ce mai vor de la mine? Sa plec de la Buzau nu se poate, ca trebuie sa ma goneasca buzoienii, iar buzoienii nu fac asta, ei ma iubesc", a mai spus Becali.

Steaua ar putea imparti terenul de la Buzau cu o alta echipa din Prima Liga: Victoria Branesti, daca aceasta va promova.

Steaua pleaca din Ghencea! Nu a platit chiria pe stadion! Contractul, reziliat de MAPN.

Citeste mai multe detalii pe www.sport.ro

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO