Piturca despre Iancu: Garoiul asta umflat de 300 kg se crede intelectual


Ultimul update: Sambata 06 Octombrie 2012 04:47
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sport
Victor Piturca

Managerul Universitatii Craiova, Victor Piturca, si presedintele FC Timisoara, Marian Iancu, au continuat, marti, sa se jigneasca reciproc. De data aceasta, duelul verbal a avut loc prin telefon, intr-o emisiune televizata.

Iata cateva fragmente din dialogul celor doi, conform Sport.ro

IANCU: "Este o intrebare simpla: Il intreb daca este homosexual", a spus Iancu si a continuat: "Mai, spune daca esti homosexual!".

PITURCA: "Domne, cu garoi din astia, cu ciori din astea, care stau in pat si poarta legal 100-200 de kilograme de rahat in ei si mananca cate 50 de placinte si vorbesc la televizor si au ajuns tigani din astia sa faca emisiuni, asta este ultimul lucru care se putea intampla in fotbalul romanesc".

IANCU: "Ma, eu cred ca esti homosexual."

PITURCA: "Garoiul asta care sta asa deasupra stalpului si nu i-au trecut petele alea de pubertate de pe fata sa ajunga sa vorbeasca in fata micului ecran, tiptil, asa cum o face el, tiganeste, si se crede intelectual... Am ajuns de rasul lumii".

IANCU: "Esti satanist? Esti mefisto?"

PITURCA: "Magraonul asta de cand a venit in fotbal se crede buricul pamantului. Se crede bulibasa. Are un comportament de tigan, de garoi."

Citeste tot dialogul dintre Marian Iancu si Victor Piturca pe Sport.ro.
 

Sursa: Sport.ro

Ultimul derby pentru Radut si Surdu? Piturca ii vrea din iarna la Craiova!
Iancu l-a jignit pe Mircea Sandu, acum plateste la greu: 90.000 de lei!
Piturca a semnat cu Craiova ! Afla reactia lui Gigi Becali
VIDEO PROTVPLUS.RO