Spectacol pe strazile din Capitala. Steaua a sarbatorit titlul 24 alaturi de 5000 de fani

×
Codul embed a fost copiat

A fost revelion marti seara pentru milioanele de suporteri ai Stelei. Dupa 7 ani ros-albastrii sunt din nou campionii Romaniei.
 

50 de mii de suporteri au sarbatorit pe "Arena Nationala", castigarea celui de-al 24-lea titlu din istoria clubului. Steaua se afla la finalul unui sezon foarte bun, in care a reusit sa-si sporeasca si veniturile cu banii incasati de la UEFA: 12,5 milioane de euro.

De la fiesta din Piata Constitutiei, acolo unde s-au strans fanii Stelei, a lipsit insa chiar finantatorul echipei, Gigi Becali, aflat dupa gratii.

Mai multe fotografii pe pagina de Facebook ProTV NEWS

Dupa ce au fost premiati si au ridicat trofeul in uralele a zeci de mii de fani prezenti pe Arena Nationala, jucatorii stelei s-au urcat intr-un autocar descoperit, care ii astepta in fata stadionului. Alaturi de jucatorii s-au aflat si sotiile, dar si copiii acestora.

Citește și
Mihai Stoica
Mesajul lui Gigi Becali de la inchisoare: "Steaua va fi condusa de Reghecampf si de Mihai Stoica"
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Dupa ce au ridicat si marele trofeu, la care ravnesc de sapte ani, ros-albastrii au pornit cu mare veselie alaturi de suporteri catre Piata Constitutiei.

In timp ce autocarul se apropia de centrul orasului, Bulevardul Unirii, unul dintre cele mai largi din oras, devenea neincapator, iar piata din fata Palatului Parlamentului gemea de suporteri. Unii au aprins petarde si fumigene. Dupa ce au traversat in urale bulevardele din Bucuresti, campionii s-au indreptat spre Piata Constitutiei.

STEAUA A INCHEIAT SEZONUL CU UN FESTIVAL DE GOLURI

Steaua a incheiat cu victorie un sezon perfect, iar primirea trofeului a dat startul petrecerii. Dupa 7 ani de asteptare, Steaua a primit din nou trofeul de campioana. A facut-o in fata unui stadion plin, pe National Arena. Fanii au umplut tribunele si la sarbatoarea titlului, asa cum au facut-o la toate meciurile mari ale Stelei in acest sezon.

Titlul 24 a venit la pachet cu titlul de golgheter pentru Raul Rusescu. Accidentat in meciul cu Dinamo, Chipciu a venit cu piciorul in ghips. Nu s-a mai putut retine in scaun la premiere, a plecat intr-un picior sa-si ia medalia de campion. Stelistii s-au bucurat impreuna cu sotiile si copiii pe teren, pentru titlul 24. Ca si in alte ocazii, Anamaria a fost sef de galerie.

Chiar daca rezultatul nu mai conta, jucatorii i-au rasplatit pe cei 50 de mii de spectatori din tribune cu un recital de goluri. La randul lor, fanii au raspuns prin cantece si coregrafii speciale. Fanii le-au pregatit favoritilor o coregrafie speciala. Au asezat titlul 24 al Stelei pe o harta ros-albastra a Romaniei.

Stelistii s-au distrat la sarbatoarea de titlu cu Brasovul. S-au antrenat mai mult pentru coregrafiile de la goluri. Au luat lectii de dans si de popice inainte de meci. Reghecampf a ras pe margine iar Piturca a amenintat ca nu-i mai cheama la nationala pe stelistii circari.

Numarul 24 al Stelei, Rusescu a deschis scorul dupa un minut si 24 de secunde. Gafa comica a lui Tatar l-a ajutat pe Rusescu in meciul pentru titlul 24. In minutul 7, Szukala a facut 2-0.Rusescu i-a cerut lui Reghecampf sa fie schimbat in minutul 24. Revenit pe banca, langa Reghe, Meme a condus din teren galeria Stelei. Steaua putea face scor pana la pauza. Nikolic si Iancu au ratat mari ocazii.Pana la urma, Nikolic a facut 3-0. Nu prea s-a bucurat. S-a ciocnit de portarul Brasovului.

coregrafie steaua
Fanii Stelei au stricat sarbatoarea de titlu. I-au bombardat pe brasoveni cu cartoanele folosite la coregrafia din timpul meciului.Pentru Becali, care i-a urmarit la TV din inchisoare, stelistii au purtat tricourile de sustinere, ca si la Severin. Steaua a castigat cu 4-0, iar Tanase a marcat cel mai frumos gol in ziua de sarbatoare.
 

FIRUL EVENIMENTUL DE LA PETRECEREA DE TITLU A STELEI
 

23:00 Autocarul cu stelisti paraseste Piata Constitutiei.

22.55 Incalziti de atmosfera electrizanta din Piata Constitutiei zeci de sustinatori ai Stelei s-au dezbracat la bustul gol si au scandat impotriva lui Dinamo, numele lui Mihai Nesu, dar si pe cel al lui Gigi Becali.

22:40 In Piata Constitutiei a avut loc un spectactol de artificii de cinci minute, fanii cantand alaturi de fotbalisti melodia: "Sunt fericit si ma simt bine".Managerul Mihai Stoica a scandat impotriva Rapidului de la microfonul avut in autocar. Fanii Stelei i-au scandat tehnicianului stelist: "Reghe, nu pleca, asta este casa ta."

22.30 Fanii Stelei ii asteapta pe jucatori cu torte si petarde, intr-o atmosfera ca pe stadion. La sosirea autocarului in Piata Constitutiei, unde au fost prezenti circa 5.000 de fani, managerul Mihai Stoica a spus: "Liniste, vorbeste Reghe". Antrenorul a luat microfonul, a strigat "Gigi Becali", iar majoritatea fanilor a inceput sa huiduie.

22:25 Autocarul Stelei va ajunge in cateva minute in Piata Constitutiei acolo unde continua fiesta alaturi de suporteri. Conform Jandarmeriei 20.000 de fani sunt asteptati aici.

22:00 Cateva sute de fani stelisti s-au strans deja in Piata Constitutiei unde au aprins torte, cu toate ca jucatorii nu au ajuns inca.

21:55 Jucatorii Stelei s-au oprit in Piata Unirii unde au scandat alaturi de fani.

21:50 Zeci de fani ai Stelei alearga dupa autocarul campionilor. Fotbalistii au sampanii, stropindu-i pe fanii aflati in jurul autocarului, care  urmeaza traseul strada Maior Coravu - Piata Muncii - Bulevardul Decebal - Piata Alba Iulia - Bulevardul Unirii - Piata Unirii - Piata Constitutiei.

21:30. Antrenorul Reghecampf isi face aparitia la autocar cu trofeul Ligii 1. Stelistii cu trofeul de campioni in brate au plecat in autocar de la Arena Nationala catre Piata Constitutiei.

21:19 In uralele a mii de fani stransi in afara stadionului, stelistii s-au urcat alaturi de staff-ul tehnic in autocarul descoperit unde au cantat si s-au stropit cu sampanie.

21:00: Autocarul Stelei a fost luat cu asalt de  fanii ros-albastri la iesirea din stadion.

20:55 Staful stelist si jucatorii au primit tricourile si medaliile de campioni din partea secretarului general al LPF, Valentin Alexandru. Managerul Mihai Stoica a prezentat fiecare membru al stafului si pe fiecare jucator stelist. Jucatorii nu au mai avut rabdare sa fie premiati si au desfacut sampaniile, stropindu-i pe antrenorul Laurentiu Reghecampf si pe Mihai Stoica. Alexandru Chipciu, accidentat si cu piciorul in gips, a fost singurul jucator care a stat jos, pe podium.

In momentul in care Mihai Stoica a mentionat numele finantatorului stelist, Gigi Becali, din randul fanilor s-au auzit huiduieli. Managerul stelist a afirmat ca titlul cu numarul 24 ii este dedicat lui Mihai Nesu, fanii scandand numele acestuia.

Ultimul premiat a fost capitanul Alexandru Bourceanu, care a si ridicat trofeul Ligii I, intr-o "ploaie" de sampanie si confetti ros-albastra si pe acordurile melodiei The Best a Tinei Turner.

20:50 Jucatorii stelisti au imbracat la finalul intalnirii cu FC Brasov tricouri albe pe care scria "Victory 24". Dupa terminarea partidei, jucatorii stelisti au salutat publicul, iar unii dintre ei s-au bucurat de castigarea trofeului impreuna cu famillile lor, care au avut acces pe teren cu aceasta ocazie.

20:45 "Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi in acest sezon magic. Suntem un club minunat, va multumim pentru tot ce faceti pentru echipa!" a spus Mihai Stoica la microfonul stadionului la finalul meciului

20:40 Stelistii au pozat cu tricouri cu mesajul "Dreptate pentru Gigi Becali", inaintea meciului cu FC Brasov.

20:30 Stelistii primesc trofeul si tricourile de campioni dupa care se vor deplasa intr-un autocar descoperit catre Piata Constitutiei.

20:00 Dupa ce au invins cu 4-0 pe FC Brasov, goluri marcate de Raul Rusescu '2, Lukasz Szukala '7, Stefan Nikolici '56 si Adi Popa '88, stelistii au declansat fiesta pe National Arena.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Discursul lui Becali in fata instantei supreme:
Discursul lui Becali in fata instantei supreme: "Multumesc, Doamne, ca m-ai adus in inchisoare"

Gigi Becali va afla sentinta in dosarul ''Valiza'' pe 4 iunie. Asa a hotarat instanta suprema, dupa audierile finale de luni.

Mesajul lui Gigi Becali de la inchisoare:
Mesajul lui Gigi Becali de la inchisoare: "Steaua va fi condusa de Reghecampf si de Mihai Stoica"

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica si antrenorul Laurentiu Reghecampf au sosit, joi 23 mai 2013 la penitenciarul Rahova pentru a-l vizita pe finantatorul Gigi Becali, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare.

Viitorul Stelei cu patronul dupa gratii. Noua conducere, veniturile si problemele la transferuri
Viitorul Stelei cu patronul dupa gratii. Noua conducere, veniturile si problemele la transferuri

Cu Gigi Becali in puscarie, milioane de fanii se intreaba justificat ce se va intampla cu cea mai titrata echipa de fotbal a Romaniei: Steaua Bucuresti.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.