Sportul regilor, golful, atrage in Romania din ce in ce mai multi copii


Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2012 04:29
Data publicarii: Luni 29 August 2011 15:44
Categorie: Stiri Sport

Considerat sportul regilor, golful are din ce in ce mai multi adepti, printre copiii din Romania. Ce-i drept, nu toti cei care si-ar dori pot sa-l si practice. Este extrem de costisitor.

Totusi, cu eforturi si cu sprijinul parintilor, unii reusesc sa faca performanta. Au dovedit-o la Breaza, la campionatul national de juniori.

Dorin are 12 ani si a inceput sa practice acest sport in urma cu doi ani. S-a indragostit de golf si este acum printre cei mai buni. In acest sfarsit de saptamana, a iesit campion national la categoria lui de varsta. A muncit mult, dar a avut nevoie si de sprijin financiar din partea parintilor: echipamentul ajunge si la 1000 de euro, iar antrenamentele costa si ele.

Multi alti copii si-au descoperit pasiunea pentru golf. Fireste, toti se viseaza urmasii lui Tiger Woods. Este insa de munca.

Un grup de investitori din Italia intentioneaza sa ridice, in 2 ani, la Arad, cel mai mare complex de golf de la noi din tara. 15 milioane de euro vor intra in acest proiect, o parte de la Uniunea Europeana.

Tags: sporturi,

Galerie FOTO. Orasul plutitor. Un lift te duce direct la discoteca in ocean
VIDEO PROTVPLUS.RO