SPANIA - TURCIA 3-0. Spania e in optimi dupa o victorie spectaculoasa. REZUMAT VIDEO

Spania - Turcia

LIVE BLOG UEFA EURO 2016 ZIUA 8. Spania s-a calificat in optimi, dupa ce a invins Turcia, scor 3-0.

Toata Romania vede Romania! Din 9 iunie, ProTV transmite cea mai importanta competitie a anului UEFA EURO 2016. Toate golurile si fazele importante sunt VIDEO pe www.stirileprotv.ro

Spania este a treia echipa care se califica in optimi, dupa Franta si Italia.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI SPANIA - TURCIA

Citește și
Ratare Milik
GERMANIA - POLONIA 0-0. Primul meci fara gol marcat de la UEFA EURO 2016. Milik a ratat ocazia turneului. VIDEO
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

SPANIA - TURCIA 3-0

Min 90+2 FINAL DE MECI. Spania spulbera Turcia si castiga partida, dar si primul loc in grupa. "Furia Roja" e calificata in optimi! Turcia cade insa pe ultimul loc in grupa, cu 0 puncte!

Min 90 Cand nu-l fluiera pe Arda Turan, suporterii turci isi incurajeaza echipa. Doar vocile lor se mai aud pe teren scandand "Turkyie", desi Turcia e in fata unei infrangeri usturatoare.

Min 89 Ne apropiem de finalul partidei, iar Spania se pregateste sa sarbatoreasca o victorie importanta. Tot in grupa D, Cehia si Croatia au incheiat meciul 2-2. Asta inseamna ca Spania ii sufla primul loc Croatiei, are 6 puncte si este calificata in optimi.

Min 87 Turcia intra pe contraatac si Sahan scapa in careul spaniolilor,dar suteaza in piciorul lui Azpilicueta.

Min 85 Suporterii Turciei mai stau la meci doar pentru a-l fluiera pe Arda Turan. Jucatorul nu poate sa atinga mingea fara un val de huiduieli si fluieraturi din partea suporterilor. Mai devreme insa, spaniolii ii cantau numele.

Min 80 Jordi Alba iese de pe teren, intra César Azpilicueta.

Min 74 Spania a redus atacurile asupra Turciei, constienta de avantajul clar. Turcii par obositi si resemnati cu infrangerea.

Min 69 Fabregas iese si este inlocuit de Koke, jucatorul lui Atletico Madrid.

Terim nu il schimba pe Arda Turan, asa cum era de asteptat, dupa huiduielile suporterilor. Yunus Malli intra in locul lui Selcuk.

Min 68 Sut periculos al lui Soriano, dar Babacan acolo si respinge in corner.

Min 65 Moment incredibil la Nisa. Capitanul Turciei Arda Turan este fluierat de propriii suporteri la fiecare atingere a mingii, dupa ce a intrat in conflict cu ei. Jucatorul a oprit un contraatac pentru a se lua la cearta, iar fanii nu l-au iertat. VEZI VIDEO AICI

Min 64 Iese de pe teren David Silva, intra Bruno Soriano.

Min 62 Fatih Terim incearca sa intareasca atacul echipei sale si il introduce pe teren pe Olcay Sahan in locul lui Ozyakup.

Min 60 David Silva suteaza pe langa poarta.

Min 56 Nolito patrunde periculos in careul turcilor, dar este oprit inainte sa faca 4-0. Meci spectaculos, este cea mai mare diferenta de pe tabela de la EURO 2016.

Min 54 Mehmet Topal este faultat de Fabregas, iar Selçuk bate lovitura libera. Pique este insa pe faza si respinge de doua ori cu capul.

Min 52
Burak patrunde in careu si suteaza, dar mingea ocoleste poarta.

Min 47 GOOOL SPANIA! Iniesta ii paseaza lui Jordi Alba, care ii da mai departe lui Morata, care inscrie pentru 3-0. VIDEO AICI

Min 46 Turcia revine pe teren fara Çalhanoğlu, care este inlocuit de jucatorul Borussiei Dortmund, Nuri Sahin.

Min 45 Final de repriza. Spania conduce lejer cu doua goluri in avantaj.

Min 42 Spania continua sa ii domine pe jucatorii lui Terim. Nicio sansa pentru Turcia sa iasa din propria jumatate.

Min 40 Galben pentru Tufan, dupa un fault la Iniesta.

Min 36 GOOOL SPANIA! Nolito profita de o greseala in apararea Turciei si inscrie pentru 2-0. VIDEO AICI

Min 34 GOOOL SPANIA! Nolito centreaza perfect pentru Morata, care inscrie un gol superb cu capul. Fundasul central turc, Topal, nu a avut nicio sansa in fata lui Morata. VIDEO AICI

Min 31 Centrare periculoasa a lui Juanfran pentru Nolito. Ozan se repliaza bine, iar mingea trece pe langa poarta.

Min 28 Ocazie periculoasa pentru Nolito. Spaniolii au nevoie de o victorie si incearca sa inscrie rapid. Apararea Turciei functioneaza insa bine. VEZI AICI VIDEO CU OCAZIA LUI NOLITO

Min 27 Çalhanoğlu executa o lovitura libera de la 29 de metri, dupa ce Juanfran il faulteaza pe Turan. Mingea se duce insa peste poarta lui De Gea. VIDEO CU LOVITURA LUI CALHANOGLU

Min 20 Iniesta este la pamant, dupa o intrare dura a lui Ozan Tufan. Spaniolul reuseste insa sa se ridice si sa continuie.

Min 14 Spania a preluat controlul partidei, iar echipei lui Fatih Terim ii este din ce in ce mai greu sa iasa din propria jumatate de teren.

Min 10 Bara Spania! Jordi Alba centreaza periculos, iar Balta loveste periculos mingea in bara propriei porti. Pique este aproape sa marcheze a doua oara la Euro 2016, dupa un corner executat bine de Nolito. VEZI VIDEO CU OCAZIA LUI PIQUE

Min 9 Busquets este faultat de Yilmaz, iar jucatorul turcilor primeste si el un cartonas galben.

Min 6 Spaniolii reusesc sa puna presiune si Morata are primul sut pe poarta, dar mingea e respinsa in corner de Babacan.

Min 3 Lovitura de colt pentru spanioli, executata scurt de Nolito pentru Silva. Turcii resping, dar mingea ajunge la Jordi Alba.

Min 1 Turcia obtine o lovitura libera, dupa un fault al lui Sergio Ramos asupra lui Burak. Jucatorul Spaniei vede primul cartonas galben al partidei.



ECHIPELE DE START


SPANIA: De Gea - Juanfran, Pique, S. Ramos, Alba - Fabregas, Busquets, Iniesta - David Silva, Morata, Nolito

TURCIA: Babacan - Gönül, Burak Yilmaz, Hakan Balta, Caner Erkin - Topal, Selçuk İnan, Özyakup - Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan

Campioana europeana en titre Spania a invins, luni, la Toulouse, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Cehiei, in al doilea meci din cadrul Grupei D a turneului final al Campionatului European de fotbal. Pique a marcat cu capul in minutul 87, dupa o centrare a lui Iniesta.

Iniesta a aparut jocul cu Cehia dupa ce ofensiva Spaniei a fost criticata: ''Nu este pentru prima data cand traim acest gen de meciuri. Trebuie sa ai rabdare pana cand balanta inclina de partea ta. Sunt convins ca a alerga 90 de minute dupa balon il face pe adversar sa piarda multa energie. Acesta este stilul nostru, maniera noastra de a juca si in final golul vine, ca acesta (a marcat fundasul Gerard Pique cu capul in minutul 87 - n.r.)''. ''Acum avem in cap Turcia. Trebuie sa continuam sa avansam, este o cursa de fond de sase meciuri si noi incercam sa ducem cat mai departe posibil responsabilitatea noastra de campioni en titre'', a spus Iniesta.

CLASAMENTUL GRUPEI D


 
Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Noua tragedie la UEFA EURO 2016. Un suporter nord irlandez a murit pe stadion, la Lyon, in timpul meciului cu Ucraina
Noua tragedie la UEFA EURO 2016. Un suporter nord irlandez a murit pe stadion, la Lyon, in timpul meciului cu Ucraina

Un suporter al Irlandei de Nord a murit pe stadion in timp ce asista joi la meciul cu Ucraina, din Lyon, relateaza L'Equipe.

GERMANIA - POLONIA 0-0. Primul meci fara gol marcat de la UEFA EURO 2016. Milik a ratat ocazia turneului. VIDEO
GERMANIA - POLONIA 0-0. Primul meci fara gol marcat de la UEFA EURO 2016. Milik a ratat ocazia turneului. VIDEO

LIVE BLOG UEFA EURO 2016 ZIUA 7. Germania a terminat la egalitate duelul cu Polonia, scor 0-0, intr-un meci in care polonezii au avut marile ocazii ale partidei.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.