Simona Halep construiește un hotel de cinci stele în centrul Constanței. Ce avere imobiliară are campioana

Ultima actualizare: 28-04-2020 13:34
Simona Halep construiește un hotel de cinci stele în centrul Constanței. Ce avere imobiliară are campioana
Inquam/ Adriana Neagoe

Simona Halep va construi un hotel de cinci stele în centrul Constanței, pe locul unde a funcționat cafeneaua care îi purta numele.

 

Primăria Constanța a aprobat documentația depusă de firma deținută de Nicolae Halep, fratele celei mai mari jucătoare de tenis din istoria României, prin care se solicita aprobare pentru construirea unui imobil în centrul orașului, scrie Replica de Constanța.

New Concept Imob SRL a obținut astfel undă verde pentru ”desfiinţarea imobilului existent –fostul SH Cafe- complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant” și construirea în loc a unui hotel de 5 stele cu 4 etaje.

 

Falimente în serie

 

Hotelul de lux va fi ridicat pe bulevardul Mircea cel Bătrân nr.105, unde a funcționat cafeneaua SA Café, administrată de Cubit SRL, firmă deținută de Nicolae și Stere, fratele, respectiv, tatăl Simonei Halep.

Cafenea nu a rezistat prea mult pe piață și a fost închisă în 2018, continuând astfel șirul falimentelor care au marcat afacerile deshise la această adresă, aflată în centrul Constanței.

Un magazin de lux, un restaurant și o altă cafenea, toate s-au închis, de asemenea, înainte ca și investiția de 600.000 de euro a Simonei Halep să își declare falimentul.

 

Datorii impresionante

 

New Concept Imob SRL, firma lui Nicolae Halep, a raportat pentru anul 2019 afaceri de numai 120.298 lei și un profit net de 337.123 lei, cu 5 angajați, dar și datorii impresionante, de 15.206.339 lei.

Simona Halep se află în clasamentul all-time al celor mai mari câștiguri din tenisul feminin, cu peste 30 de milioane de dolari strânși numai din meciuri.

 

Averea imobiliară a campioanei

 

Halep mai deține două hoteluri, cu același nume, Drachenhaus- unul în Poiana Brașov și al doilea în centrul istoric al Brașovului, în urma unei investiții de 2 milioane de euro.

Campioana de la Wimbledon și de la Roland Garros mai are un apartament de 400.000 de euro în București, o vilă de 600.000 de euro în Constanța și a mai construit și un bloc cu două etaje lângă casa părintească.

Alte câteva vile de la malul mării au costat-o 500.000 de euro, la care se adaugă alte milioane de euro pentru un bloc de șase etaje cu apartamente de lux, în Mamaia.

Averea imobiliară impresionantă a Simonei Halep este completată de o colecție impresionantă de mașini de lux, în valoare de peste un million de euro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO