ROMANIA - ARGENTINA 0-0. Mesajul pe care Victor Piturca l-a primit de la noul presedinte al FRF dupa egalul cu Messi

06-03-2014 09:24


victor piturca nationala romaniei

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a declarat, miercuri seara, dupa remiza din meciul amical cu Argentina, scor 0-0, ca a fost felicitat si confirmat in functie de noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.

"Mie rezultatul alegerilor mi se pare excelent. Asta e adevarul. Eu am spus ca Gica Popescu merita o sansa, dar noul pentru fotbalul romanesc trebuia sa inceapa. In plus nu am nimic de adaugat. Domnul Burleanu a venit in cabina antrenorilor si mi-a spus sa va confirm ca vom colabora in viitor. Daca se gandeste la o schimbare este in tregula. Nu-mi place insa sa se creada ca Victor Piturca ramane la nationala pentru contract, ci pentru ca actuala conducere are incredere in Victor Piturca. Dupa meci, Burleanu a venit in cabina si ne-a felicitat. Tocmai mi-a spus ca am fost confirmat", a spus Piturca.

Selectionerul a afirmat ca nu va renunta la nicio clauza din contract. "Nu voi renunta la nicio clauza din contract, pentru ca si in Romania este normal sa se respecte orice contract. Un contract este foarte clar. Eu am avut probleme si la Craiova, de aceea Mititelu nu a platit pe nimeni de cinci ani. Asta este contractul meu. Cand am venit eram convins ca ma voi califica, dar cred ca am format un lot destul de bun chiar daca exista critici ca nu am intinerit echipa. Am adus multi jucatori tineri si am obtinut rezultate bune chiar daca nu ne-am calificat", a precizat Piturca.

Presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi in turul doi de scrutin, fata de 59 cate a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, miercuri seara, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, intr-un meci amical disputat pe Arena Nationala din Capitala.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO