O tanara din Timisoara, campioana la culturism, vrea sa devina Miss world bikini fitness. FOTO

Dată publicare: 07-10-2013 20:10
Dată actualizare: 10-10-2013 06:55
Sursa: Renasterea Banateana


Andrea Sandici

O tanara din Timisoara, care merge zi de zi la sala, incearca sa devina campioana mondiala la bikini fitness, asta dupa ce recent a obtinut titlul national la aceasta disciplina.

La Campionatele Nationale de Culturism si Fitness, desfasurate la Bistrita, Andrea Sandici, de 28 de ani, a cucerit titlul de campionana nationala absoluta la bikini fitness, o categorie aparuta mai recent si in care se puncteaza cu precadere aspectul fizic si in mai mica masura miscarea scenica, relateaza Renasterea Banateana.

Mai exact, la bikini fitness se pune mai mult accentul pe frumusete, simetrie si tonusul pielii, iar musculatura nu trebuie sa fie foarte bine definita, ci fina.

La 28 de ani, Andrea Sandici se afla intr-o forma sportiva excelenta, iar tintele sale pentru anul care urmeaza sunt extrem de ambitioase. Evident, e hotarata sa isi apere titlul national, dar va participa si la campionatele europene si mondiale, dorind sa-si adjudece ambele titluri.

Dar nu fitness-ul a fost prima optiune sportiva a Andreei Sandici, ci culturismul, pe care a inceput sa-l practice de la 13 ani, la Arad, orasul sau de bastina.

In 2011, tot la Bistrita, a cucerit primul sau titlu national, dar la culturism.

Sursa: Renasterea Banateana,


VIDEO PROTVPLUS.RO