Fiul lui Michael Schumacher, Mick, va concura in Formula 4 germana. Prima etapa a competitiei va avea loc pe 25 aprilie


Ultimul update: Joi 05 Martie 2015 06:57
Data publicarii: Luni 02 Martie 2015 16:44
Categorie: Stiri Sport
sport.ro

Mick Schumacher, fiul in varsta de 15 ani al septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, va concura in acest sezon in Formula 4 germana, o competitie de monoposturi rezervata tinerelor talente, informeaza BBC.

Mick Schumacher, vicecampion national de karting in 2014, va pilota pentru echipa Van Amersfoort Racing, prima etapa fiind programata in 25 aprilie.

"I-am urmarit calitatile in teste si suntem nerabdatori pentru un sezon de succes", a declarat Frits van Amersfoort, proprietarul echipei olandeze.

Pentru Van Amersfoort Racing a concurat si Max Verstappen, 18 ani, fiul pilotului olandez Jos Verstappen, care in acest sezon va debuta in Formula 1, la Toro Rosso.

Michael Schumacher se afla in recuerare la locuinta sa din Elvetia dupa un grav accident suferit la schi, in decembrie 2013, si dupa ce a petrecut noua luni in spital.

In acest an, in Formula 4 va concura si o romanca, Alexandra Marinescu, in varsta de 15 ani, cel mai probabil in serie britanica a competitiei. Campionatul Formula 4 nu are loc la nivel international, dar fiecare tara poate organiza o serie proprie, respectand regulamentul Federatiei Internationale de Automobilism (FIA).

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO