Doroftei, dupa meciul lui Bute: "Nu poti din Divizia B sa te duci in Liga Campionilor"


Ultimul update: Duminica 26 August 2012 17:55
Data publicarii: Luni 28 Mai 2012 07:55
Categorie: Stiri Sport
Lucian Bute si Leonard Doroftei

 Fostul campion mondial la box profesionist Leonard Doroftei a declarat ca Lucian Bute, invins prin KO de britanicul Carl Froch, a fost victima celor din anturajul sau, care nu i-au atras atentia ca nu este atat de valoros.

"Nu este el de vina, de vina sunt cei din anturajul lui care nu l-au lasat sa inteleaga nivelul la care este si care au profitat de el. Si-au batut joc de el si de cariera lui. Nu poti din Divizia B sa te duci in Liga Campionilor. Cand am atras atentia, s-a spus ca sunt nebun. Unde sunt fostii advesari ai lui Bute, mai boxeaza, mai sunt? Bute a dezamagit, dar poate isi va reveni. Este un profesionist si trebuie sa-l sustinem in continuare. Imi pare rau ca a simtit pe pielea lui adevarata lui valoare si adevaratul lui nivel. Nu poti sa boxezi ca un amator cu un tavalug. Eu zic ca Froch era de batut, daca se va pregati bine il va putea bate in viitor", a spus Doroftei, duminica.

Pugilistul Lucian Bute a fost invins prin KO in repriza a cincea de britanicul Carl Froch, intr-un meci disputat, in noaptea de sambata spre duminica, la Nottingham, in care romanul si-a pus in joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oara.

De-a lungul timpului, Bute a fost criticat in mai multe randuri de fostul campion mondial al versiunii WBA, Leonard Doroftei, pentru faptul ca boxeaza cu adversari fara valoare.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO