Ceremonia de inchidere a JO 2012, azi, de la ora 23.00. Sandra Izbasa va purta drapelul Romaniei

12-08-2012 18:25


Sandra

Ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice va avea loc duminica seara, la Londra, cu incepere de la ora 23.00, ora Romaniei.

La ceremonie sunt asteptate numeroase vedete pop britanice, ca Spice Girls si George Michael, dar si mii de voluntari, anuntandu-se un show grandios ca si deschiderea evenimentului sportiv.

Gimnasta Sandra Izbasa va purta drapelul Romaniei la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, conform deciziei Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR). La aceasta editie a JO, Sandra Izbasa a cucerit titlul olimpic la sarituri si medalia de bronz cu echipa.

Luni, sportivii romani medaliati la Jocurile Olimpice, conducerea COSR si componentii delegatiei Romaniei care au evoluat in ultimele zile la Olimpiada vor reveni in tara, cu o cursa Tarom programata sa aterizeze la ora 13.40, pe Aeroportul Henri Coanda. Olimpicii vor fi primiti la Salonul Prezidential.

Romania a obtinut noua medalii la Londra: aur - Alin Moldoveanu (tir) si Sandra Izbasa (sarituri); argint - Alina Dumitru, Corina Caprioriu (ambele judo), Roxana Cocos (haltere), echipa masculina de sabie, Catalina Ponor (sol); bronz - echipa feminina de gimnastica si Razvan Martin (haltere).

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO